C la RTL-unelte

E

ei

Guest
Salut,
Poate cineva să-mi spui nişte C la instrumente de RTL exista în piaţă?Care este mai bună?

Multumesc .......

Verificaţi Celoxica's DK1, DK2, DK3 şi CatapultC Mentor.

geconom a scris:

Verificaţi Celoxica's DK1, DK2, DK3 şi CatapultC Mentor.

ei,

Eu nu am auzit societăţile menţionate de dumneavoastră.În ceea ce priveşte Celoxica şi Mentor, care le-au unele cazuri test pentru care puteţi căuta în paginile lor web.Ei susţin rezultatele lor sunt foarte bune.Cu toate acestea, eu cred în toate aceste cazuri, un designer cu experienta este necesar pentru a verifica ce le produc şi atunci când este dorit sau nu.

geconom a scris:

ei,Eu nu am auzit societăţile menţionate de dumneavoastră.
În ceea ce priveşte Celoxica şi Mentor, care le-au unele cazuri test pentru care puteţi căuta în paginile lor web.
Ei susţin rezultatele lor sunt foarte bune.
Cu toate acestea, eu cred în toate aceste cazuri, un designer cu experienta este necesar pentru a verifica ce le produc şi atunci când este dorit sau nu.

Sunt sub impresia că codul generat prin intermediul unor instrumente, cum ar sunt ineficiente în termen de sinteză şi calendarul

sarath51 a scris:

Sunt sub impresia că codul generat prin intermediul unor instrumente, cum ar sunt ineficiente în termen de sinteză şi calendarul

Am depinde de circuit şi cu privire la echipa de design.Principalul avantaj al acestor instrumente este că optimizările lor, aplicat la niveluri mai mari de abstractizare, au greated impact asupra performanţei generale mult mai mici optimizări manuale aplicate de către orice designer.Cu toate acestea, circuitul de produse în continuare nevoie de optimizări, cum ar minore, dar necesare.Deci, pentru un proiect mare, o echipa de designeri cu experienta pot găsi astfel de instrumente de foarte mare ajutor.Noi nu putem presupune că un designer neexperimentat poate folosi aceste instrumente pentru a crea automat de proiectare cele mai bune posibil, fără să ştie fiecare detaliu al procesului de proiectare.

Forte Cynthesiser este un alt instrument de pe piaţa ...Colegii mei au folosit-o ..au spus rezultatele nu sunt foarte rău ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back