Cădere de tensiune

A

AinaLaw

Guest
Dear All,

Eu am o alimentare de mica putere nominală 12V 1000mA.
Difrence între şi GND este de 11.68V (fără sarcină).
Dar când am conecta la circuitul meu (rezistor cu 3 LED-uri într-o serie),
tensiune între şi GND este de numai 9,8 V.
De ce este picături de tensiune?

Mulţumesc

Aina Legea

Salut

aceasta depinde de circuitul de alimentare cu energie, este posibil puterea ta de alimentare doesnt au au un circuit stabilizator, sau există o funcţionare defectuoasă sau doar it doesnt furniza 1000 mA se spune.

Sal

Cred că rezistenţa internă a sursei de alimentare este, probabil, mai mare decât crezi.
În conformitate cu ceea ce aţi spus, nu este o cădere de tensiune internă a 1.88V-a lungul acestei "interne" rezistenţă (11.68-9.8V).

Care este rezistor extern, care este în serie cu LED-uri dumneavoastră.Presupunând că LED-urile au o picătură înainte de 1.5V fiecare ar trebui să fi aproximativ 5.3V (9.8-4.5) peste acest rezistor serie externe.5.3V/Rexternal s-ar da dvs. curent.Cred că 5.3V/Rexternal este <<1000mA astfel încât nu cred că sunteţi a ajunge la puterea de limitele de alimentare curent de ieşire.

Toate cele bune,
v_c

Cred că u au o sursă de alimentare wiyh u de înaltă rezistenţă internă pot măsura valorii sale, prin conectarea rezistenţei valoare necunoscută (care îşi asumă valoarea sa este R), în întreaga ieşire, apoi măsura căderea de tensiune între acesta şi asume Valu sa este V şi curentul trece rezistor îşi asumă valoarea sa am prin împărţirea V de I (V / I) u a lua rezistenţa totală îşi asume Valu acestuia este Rt
apoi atunci u a putea obţine rezistenţa internă ca de mai jos
rezistenţa internă = Rt-R
succes

Toate Max.

Circuit meu trage doar 30 la 40mA.

Este o linie de rezistor cu 3 LED-uri numai.

Când m-am conectarea-l la două linii (în paralel),
tensiune scade mai mult, de data aceasta este tensiunea este mai mică decât
9V.Mulţumesc

Aina

have a bad power supply.

Cred că aţi putea
avea o alimentare rău de alimentare.Poti sa ofere detalii cu privire la sursa de alimentare în sine?Furnizor, numărul de model, în cazul în care a fost calibrat, cât de vechi este etc Este posibil să doriţi să vă conectaţi câteva alte sarcini în afară de LED-uri pentru a vedea dacă acesta este oferindu-vă ceva aproape de tensiunea de circuit deschis ..

Toate cele bune,
v_c

cele mai multe porbably ai o aprovizionare foarte rău şi parametrul de rating, nu este valoarea exactă.

Salut
, uneori, ckt are un efect de încărcare pe unele surse de alimentare, în special în cazul în care livrarea nu este foarte buna.Am avut o problemă similară cu o sursă de alimentare în laboratorul de universitatea mea laboratoare (Universitatea R ar trebui să aibă surse de alimentare bun, dar că nu a fost special, una).Am încercat de a conduce un pas cu pas de mare putere.Am rezolvat problema mea, prin utilizarea o sursă de alimentare de la un calculator vechi de-al meu.funcţionează ca o piatră preţioasă.u a putea a lua 5V şi 12 volţi şi de cele care au un rating destul de mare pentru cele mai multe scopuri.

ta ta

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back