câte cazuri colţ pentru a-vă că circuitul fiind masa produce

P

purefen

Guest
Dragilor:
Desi un proiectant trebuie să ştie care colţ caz se va degrada performanţa
dvs. proiectat circuit.Dar este poate cel mai rău caz, care este de 3-sgma ramge.În cazul în care încearcă să depăşească cel mai rău caz, în zona şi a puterii de circuit se va ridica.O sa faci asta?Cât de multe cazuri, la colţul sigur circuitul fiind produce în masă?
colţ de caz:
rratio, cratio, i_ratio (intern actual), ixp_ratio (extern currnet), luni (tt, ff, fs ,....)......
BR.purefen

Aşa cum am înţeles, aceasta va depinde de cât de mult rău le aşteptaţi de proces ar putea fi.

unele mai bine Fab controlul lor în procesul de TT colţ

Salut,

Din experienta mea, eu de obicei folosesc folloing stare;
(PS: Ia-0.35um proces ca exemple pentru produselor de consum)
1.Vcc: 2.9V, 3.3V, 3.7V
2.TEMP:-20C, 40C, 100C
3.Procesul de colţ: Typ, FNFP, SNSP, FNSP, SNFP
4.Rezistor valoare: 70%, 100%, 130%
5.Cap valoare: 80%, 100%, 120%

Deci, în total condiţie = 3x3x5x3x3 = 405 condiţie.

Survivor este în modul în care, dar colţul analiză da rezultate destul de pesimist.Asta înseamnă că trebuie să vă oversize design (sunt şi de consum de energie) pentru a satisface că circuit funcţionează bine în fiecare colţ (ca supravieţuitor a spus: o multime).

În mod normal, chiar dacă acest lucru este mai mult timp, Monte Carlo analiză, dacă aveţi nişte corelaţii între definit colturi din dispozitivele dumneavoastră, da rezultate mai realiste.AMS-a scris câteva prezentări care arată o altă metodă, numită statistice colt, care ia în considerare faptul că colturi parametru de dispozitivele dumneavoastră nu sunt independente una de cealaltă.Acest lucru duce la o corelaţie între parametrii, reducând astfel numărul şi de modificare a "forma" a spaţiului de colturi.

Vezi attachements
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

Dragilor:
Vă mulţumim pentru răspunsurile.Citeşte toate răspunsurile dumneavoastră, am thinsk că Humungus sugestia este mai realitic şi logică.Cele mai multe colţ, cu atât mai obosit proiectantul este.Ca rezultat, am să încerc să aflu că fluxul Humungus menţiona şi verificaţi-l.Vă mulţumesc foarte mult.
BR.purefen

Cred că mai mult cu atât mai bine, dar îşi va influenţa timp de pe piaţă, astfel încât cel puţin 5 cornners.

405 corners?

Nu, proiectant de locuri de muncă este de a produce circuite, nu SIM 7-tranzistor op amperi timp de 6 săptămâni.

După părerea mea este că fs /
SF sunt rare, şi i le folosesc pentru a afla care aroma de tranzistor funcţionează incorect, atunci când un circuit cade de pe o stâncă în FF / SS.

motivul fs /
SF sunt rare, deoarece este principalul factor în fortăreaţă este tox, care este de aproximativ egale pentru toate mosfets într-o anumită zonă.

De fapt, eu încerc să nu depind de colturi pentru imaginind ce i ar trebui să ştii deja - de exemplu, să te gândeşti la o op Amperi.Principalele specs sunt câştig şi fază.câştig este cel mai grav la cald / lent, astfel încât să îndeplinească obţine folosind cald / lent.Marja de faza este mai rau, la rece / rapid, atât de utilizare rece / repede pentru a satisface fază marja.

numai dacă nu înţeleg un circuit trebuie să se execute toate colţurile (sensul fs SF).şi atunci ar trebui să se execute acest colt de peste temp pentru a cauta delta.

adică - rece face rapid, cald face lent, astfel încât -40,
140 la ff vă permite să vedeţi modul în care fiecare acţionează dispozitivul ca ea încetineşte în zonă este mai rapidă, va primi o pantă într-o pantă.Înţelegem că, şi
veţi manie 10 chips-uri, în timp ce alţii rula 405 colturi pe un singur bloc ..

ps - typ typ este un dat.Probabil ar trebui să atragă în typ typ initally, dar nu i-ar petrece un întreg Lotta timp şi să fie difuzate de tensiune temp colturi pe typ typ dacă vă circuit trece rapid la cele colturi & lent!.

doar opinia mea, şi de data asta, chiar nu i se va percepe de doi cenţi i faci de obicei.

Puteţi folosi Monte Carlo analiza pentru el.
De exemplu,. TRAN 1n 10n Totală MONTE = val
Puteţi folosi 30 pentru a atinge un val de 99% de la posibilitatea de normal 80% posibilitate.

1.Run simulare toate procesul colţul tipice, FNFP (NMOS repede repede PMOS, SNSP
(lent NMOS lent PMOS), FNSP (fast NMOS lent PMOS, SNFP (lent NMOS repede PMOS).

2.Simulate de / - 10% din tensiunea de alimentare

3.Temperatura -40 la 120 de grade.

dumneavoastră de design este permis, dacă întruneşte cel puţin de 70-80% din toate colţul parametru

că este o mare, am găsit ceea ce i-am căutat.(Ne pare rău, am nevoie pentru a obţine un moment dat, pentru a descărca fişierul)

în cazul în circuit include bandgap sau de a folosi parazitare BJT de celule
dar de multe modelul numai Typ BJT model, cum să-l simulare?

Dragi Andy2000a,
Schimbaţi ESTE vaue dat în modelul pentru BJT de / - 30%.

Totul depinde dacă vă înţeleg de gestionare a ceea ce faci - sunt tehnice sau nu.
Dacă nu veţi ajunge să simuleze toate colţurile şi MonteCarlo.
Have fun

De asemenea, trebuie să ia în considerare faptul că cele mai bune cazuri (3 sigma) să nu se întâmple.Dar nu-3sigma întâmpla relativ frecvent (într-o gamă largă de lucruri), astfel, ar trebui să ruleze fost.MonteCarlo este mult mai realist sigur.
De asemenea, depinde daca poti sa vii cu ideea de fier vechi mult în cazul în care acesta a fost unul este.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back