X
xtcx
Guest
Pentru mea FPGA (spartan 3, viteza de grad -4) am stabilit sistemul de viteză ceas de 100MHz.I nu a observat nici o diferenţă în performanţa mea încă, dar recent am observat că, la sfârşitul celui de-al sintezei proces, ISE oferă o tabulation care se afişează (aproximativ)
Termenul Sumar:
---------------
Viteza Grad: -4
Perioadă minimă: 24.976ns (Maxim Frecventa: 40.038MHz)
Minima de intrare timp înainte de sosirea ceas: 9.585ns
Maximă de ieşire necesare timp după ceasul: 7.484ns
Valoarea maximă a combinational calea întârziere: Nu calea găsit ceva de genul asta!.Cred că acest lucru este afişat la ultima de sinteză.
Nu înţeleg asta!, La ISE încă nu complet de implementare (de rutare, introducerea, etc), dar cum ar putea-o doar raportul meu clk de intrare maximă este limitată la câteva valoare? ... De asemenea, această limitare a vitezei maxime clk variază cu diferite de design! ... Vă rog să-mi clarifica de ce au declarat Xilinx 320MHz pentru spartan 3 chip clk viteza, dar de ce procesul de rapoarte de sinteză ca asta?. Este ca urmare a FF latenţă când Cascading sau ca urmare a vitezei de grad? ... . Mulţumesc băieţi!.
Termenul Sumar:
---------------
Viteza Grad: -4
Perioadă minimă: 24.976ns (Maxim Frecventa: 40.038MHz)
Minima de intrare timp înainte de sosirea ceas: 9.585ns
Maximă de ieşire necesare timp după ceasul: 7.484ns
Valoarea maximă a combinational calea întârziere: Nu calea găsit ceva de genul asta!.Cred că acest lucru este afişat la ultima de sinteză.
Nu înţeleg asta!, La ISE încă nu complet de implementare (de rutare, introducerea, etc), dar cum ar putea-o doar raportul meu clk de intrare maximă este limitată la câteva valoare? ... De asemenea, această limitare a vitezei maxime clk variază cu diferite de design! ... Vă rog să-mi clarifica de ce au declarat Xilinx 320MHz pentru spartan 3 chip clk viteza, dar de ce procesul de rapoarte de sinteză ca asta?. Este ca urmare a FF latenţă când Cascading sau ca urmare a vitezei de grad? ... . Mulţumesc băieţi!.