bug-uri în cadenţă IC5141

H

haoshs

Guest
Am găsit două bug-uri în cadenţă ADE IC5141.
(1) Atunci când un schematică conţine o instanţă a vsin, netlist exportate pentru a vsin este urmatoarele:

V1 (1 0) vsource dc = 1 mag = 1 fază = 0 sinedc = 1 AMPL = 1 de frecvenţe = 1K

şi de bug-ul este că nu există declatation de tip "type = sine" în netlist pentru sursa de tensiune sinusoidală, la fel ca ISIN vpulse ipulse etc
Ive 'a verifica netlist pentru Vin şi vpulse în IC4.4.6, şi netlist pentru sinusoidală conţine de tip "= sine".Asta e diferenţa în două versiuni pentru schema acelaşi lucru.

(2) Când "pPar ()" parametru figurează în netlist, Spectre s-ar întemeia error masaje cu următorul text:

PPar Funcţia "" este nedefinit sau este utilizată recursiv.

Este cineva se confruntă cu aceleaşi probleme cu mine?
Şi poate cineva să mă ajute?

Mulţumesc!

salut,

Ai spus că nu se specifică tipul ......apoi wat înseamnă de sinedc.

plz a verifica it afară şi lasă-mă să ştiu.Adăugat după 3 minute:Hi, din nou,

ai verificat SCH folosind IC5141 & IC446.

Este rezultate identice sau diferite.?

a face Check it out.

În IC446, netlist exportat este:

V1 (1 0) vsource dc = 1 mag = 1 fază = 0 type = sine sinedc = 1 AMPL = 1 de frecvenţe = 1K

dar în IC5141, netlist este:

V1 (1 0) vsource dc = 1 mag = 1 fază = 0 sinedc = 1 AMPL = 1 de frecvenţe = 1K

haoshs a scris:

Am găsit două bug-uri în cadenţă ADE IC5141.

(1) Atunci când un schematică conţine o instanţă a vsin, netlist exportate pentru a vsin este urmatoarele:V1 (1 0) vsource dc = 1 mag = 1 fază = 0 sinedc = 1 AMPL = 1 de frecvenţe = 1Kşi de bug-ul este că nu există declatation de tip "type = sine" în netlist pentru sursa de tensiune sinusoidală, la fel ca ISIN vpulse ipulse etc

Ive 'a verifica netlist pentru Vin şi vpulse în IC4.4.6, şi netlist pentru sinusoidală conţine de tip "= sine".
Asta e diferenţa în două versiuni pentru schema acelaşi lucru.(2) Când "pPar ()" parametru figurează în netlist, Spectre s-ar întemeia error masaje cu următorul text:pPar Funcţia "" este nedefinit sau este utilizată recursiv.Este cineva se confruntă cu aceleaşi probleme cu mine?

Şi poate cineva să mă ajute?Mulţumesc!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back