Buck Convertor ... VREF pentru convertor PWM ....

B

bharatsmile2007

Guest
Bună tuturor, În Buck Convertor PWM de ieşire permită controlul este fedback a amplificatorului de eroare, a cărei parte de intrare este Vref.Generally Vref este luată ca 1.2V. Poate cineva spune-mi cum de a alege Vref ..? Mulţumiri

Este depinde de câştigul dvs. de bucla de feedback. să spun că dacă câştigul bucla de feedback-ul este de 5, şi Vref ta este de 1,2, atunci ar trebui reglementate de ieşire de la 5x1.2 = 6V

mulţumesc .. dacă aveţi orice document pentru proiectarea dolar convertor .. pls de încărcare ... Multumesc din nou ...

Tensiunea referance de intrare este nevoie să fie 1.2V, aceasta poate fi de 2,205,3 V ECT. Valoarea ne-am stabilit depinde de câştigul feed back. Dacă te uiţi în structura internă a controlerului PWM IC, ele arata un intern OP-AMP, cu pini răsturnare şi non-inversoare. În mod normal, tensiunea de referinta ne-am stabilit la non-inversoare pini. Tensiunea de ieşire este de a fedback pini PWM controler inversoare cu unele câştig (poate oferi un feedback izolate folosind optocuploare, dacă este necesar). Logica simplă a PWM de control este, atunci când tensiunea de feedback-ul de ieşire de la pinul inversor încearcă să meargă mai mult de referinta stabilit voltge, ieşirea AO va începe să reducă şi să menţină valoarea medie, deoarece semnal PWM este pe bază de impulsuri. Deoarece această tensiune încearcă să crească mai mult off-timp, va creşte, adică dutycycle va reduce pentru a menţine tensiunea Ieşire. Avem nevoie pentru a seta referace de tensiune, câştig feedback-ul astfel încât tensiunea de pini inversoare şi ne-inversoare ar trebui să fie la acelaşi nivel (magnitudine), la nivel de tensiune dorit. Dacă reglaţi fie de ace de răsturnare sau non-inversoare dorite de tensiune modificările Ieşire de nivel. Sper că acest lucru este să vă helpfull

Salut Baieti! Vo = VREF (1 + R1/R2) Cele mai bune urari Goldsmith

Alegerea VREF pot fi conduse de către tensiunea de ieşire dorit. Pentru a obţine o tensiune de ieşire mai mică decât VREF necesită componente suplimentare (amplificării), care adaugă eroare şi GAL. PWM mai vechi folosit trimiteri zener care nu sunt bune de mai jos cu privire la 5V. Mai târziu au venit şi acum bandgaps vezi împărţit-bandgap referinţe pentru a sprijini

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back