bruiaj problemă în PLL

V

Vitamina-C

Guest
Max, All,

Am bruiaj problema cu un circuit PLL.În meu de proiectare,
de acolo este un circuit care generează bandgap referirile la un regulator de tensiune şi, de asemenea, de la centrul de control de tensiune pentru VCO (diferenţial inel Oscilator).

De bruiaj este la fel de mare ca 0.20UI.Problema mea este că, atunci când autoritatea de reglementare de ieşire este încărcat cu un condensator şi rezistenţă (în paralel) de bruiaj este
îmbunătăţit pentru a 0.05UI.Nu ştiu ce cauzează această problemă,
va avea cineva vreo idee?

Mulţumesc în avans,
Vita

Pentru a spune nimic, fără să vadă în circuit este dificilă.
Dacă post schematică a circuitului, se poate, te pot ajuta.

Multumesc, [/ url]

Salut,
Am avut o problemă similară ... thats bruiaj în PLL.Dar mi circuit
didnt facă uz de BandGap,
în loc să-l utilizaţi Vdd_a.

Acum, problema mea în circuit a fost bruiaj care a fost din cauza zgomotului de alimentare.

Şi cazul
dvs. de bruiaj se datorează încărcare.Ei bine Suna interesant.

Să vedem, poate te mai scurt de pe circuitul de detalii, elemente de topologie de întârziere?tensiunea de alimentare?inter nodul capacitate?

Dar ei greu de cifra asta.
Noroc,
Gold_kiss

Trebuie să re-stat în cauză, văr am făcut o greşeală.
de încărcare trebuie să fie de bandgap ieşire în loc de reglementare

Am bruiaj problema cu un circuit PLL.În meu de proiectare,
de acolo este un circuit care generează bandgap referirile la un regulator de tensiune şi, de asemenea, de la centrul de control de tensiune pentru VCO (diferenţial inel Oscilator).

De bruiaj este la fel de mare ca 0.20UI.Problema mea este că, atunci când bandgap

ieşire este încărcat cu un condensator şi rezistenţă (în paralel) de bruiaj este
îmbunătăţit pentru a 0.05UI.Nu ştiu ce cauzează această problemă,
va avea cineva vreo idee?

Mulţumesc în avans,

Ce se întâmplă,
dacă ai pune în rezistenţă şi nu pune în condensator?

Cred ca condensator nu are nici un efect.

În câteva luni resisitor ajută tranzistori (dacă l-aţi folosit) pentru a fi în regiunea de saturaţie.

Aşa cum am spus, dacă trimiteţi circuitul diagrama, poate fi, te pot ajuta.Mulţumesc

există două posibilităţi:
1.capacitatea de conducere a bandgap nu este de ajuns, care fac
o "mare impedanta" punct, aşa că, dacă nici un zgomot cuplu cu el, nu va fi capabilă
pentru a reduce aceasta.
2.în faza de marja de
dvs. bandgap bucla de control nu este enoguh

de reglementare a foarte lent timp de răspuns (tipic de lăţime de bandă este 1MHz) şi Vcc zgomot poate fi eliminat prin condensator de la Vcc la groung, autoritatea de reglementare doar taxa de cap
poate doriţi să aveţi mai multe capacul de la ~ ~ PF pentru a UF pentru a acoperi gama diferite de zgomot

aţi spus dumneavoastră bandgap controale centrul frecvenţă de VCO.Te-ai uitat de tensiune la ieşire din bandgap timp în domeniu, cu şi fără condensator.Dacă nu este zgomotos, fără capac de acest lucru va provoca bruiaj.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back