Blocare Ram's .... valoarea de

S

sohiltri

Guest
Poate cineva să îmi spuneţi dacă este o orice prevedere a cunoaşte valorile stocate în RAM bloc la fiecare clipă mici de timp, prin portul serioal sau în paralel, fără a outputtin valorile de intrare în timpul testin după sinteza în FPGA ....

Întrebarea dumneavoastră este foarte neclar.Ce vrei să faci?Ce tip de FPGA sunt dvs. de vorba?

Cu unele FPGA Xilinx, puteţi folosi "captura readback" pentru a examina starea de registre interne şi amintiri.

I sînt folosire virtex 4 bord ....Eu am unul o matrice completă / p stocate în RAM bloc ... Vreau să citesc, la anumit interval de timp pentru a verifica răspunsul ....Cum pot "captura readback" pot fi efectuate????instrument wat este necesară ...

Un mic Descrierea nivel de caracteristica de captare readback este descrisă în capitolul "Readback şi configurarea Verificarea", a Xilinx UG071 "Virtex-4 Ghidul de configurare".Nu am văzut nici un sprijin de software pentru această caracteristică, astfel încât poate fi necesar pentru a crea propria dvs. de instrumente pentru captarea şi analiza datelor.De asemenea, cred că tehnica de captura FPGA intreaga, astfel încât readback ar putea fi prea lent pentru cerinţele dumneavoastră.

Tehnica de numai alte I a putea gândi este de a adăuga logica suplimentare pentru a proiecta dvs. care umbre sau citeşte dintr-conţinutul Bram dumneavoastră, şi îl trimite la lumea exterioară prin intermediul unor I / O port.

Cum putem scoate aproximativ 170 de biţi de ieşire la un accident vascular cerebral ...shud ne oprim de prelucrare pentru usin Bein timp activa / dezactiva semnalul şi apoi să ia ieşire prin intermediul serial / port paralel la PC sau există o altă cale ....

Un bloc de memorie RAM are lăţimea configurabile de date de port, dar nu va merge suficient de largă pentru a vă oferi 170 biţi puţin o dată, dacă nu aţi RAM paralel multiple.

Fiecare bloc de memorie RAM are două porturi, astfel încât, dacă aveţi un port de rezervă, ai putea folosi pentru a citi datele de care aveţi nevoie, cu toate că va fi nevoie de câteva cicluri de ceas pentru a obţine 170 de biţi.

Sau ai putea opri de prelucrare a dvs. pentru mult timp suficient pentru a citi datele de care aveţi nevoie.

Sau poate ai putea instala un RAM umbră.Asta-i o memorie RAM duplicat.Tu scrie datele simultan în ambele RAM, şi de a folosi portul a doua a RAM umbra de monitorizare a datelor dumneavoastră.Cu toate acestea, tot nu se poate transfera de la o dată pe 170 biţi.

Singurul mod de a apuca-am vedea mai multe date de la o dată este de a folosi tehnica readback de captare.N-am mai folosit-o, eu nu ştiu cât de bine funcţionează.

Putem folosi unealta chipscope sau de sincronizare instrument de analizor disponibile cu XILINX pentru a vedea semnalele interne de 170 de biţi ....punct de vedere modul în care ar fi??

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back