C
copilului
Guest
Recent, în timp ce eu sunt programarea unui spartan-3E bord folosind ediţie ISE10.1 de web, am dat peste această problemă în cazul în care designul meu a trecut de compilare şi de sinteză în cazul în care am setat constrângere timing la 20ns (50MHz as i sînt folosire oscilatorul de bord).Nu avertizare sau de eroare este afişat, dar memoria scrie operaţiunea nu este efectuată.Cu toate acestea, după program pentru a Spartan-3E, operaţiunile de memorie scrie, uneori, nu pot fi efectuate.Reţineţi că este "uneori" nu poate fi efectuată, şi este foarte instabilă.
Eu am venit vizavi aceeaşi problemă în timp ce I was folosire Quartus2 de web ediţie luni în urmă.Nu avertizare sau de eroare este afişat, dar memoria scrie operaţiunea nu este efectuată.Acesta a fost rezolvată după cum am pus constrângere calendarul pentru a 10ns, şi a alerga de simulare mai târziu folosind viteza CLK de 20ns perioadă.Cu toate acestea, în Spartan-3E de proiectare acum, eu nu-şi poate permite să pună constrângere calendarul 10ns ca logica nu este suficientă.
Stie cineva despre / confruntă cu această problemă?Orice idee cum la spre solve??Thanks in advance ...
Eu am venit vizavi aceeaşi problemă în timp ce I was folosire Quartus2 de web ediţie luni în urmă.Nu avertizare sau de eroare este afişat, dar memoria scrie operaţiunea nu este efectuată.Acesta a fost rezolvată după cum am pus constrângere calendarul pentru a 10ns, şi a alerga de simulare mai târziu folosind viteza CLK de 20ns perioadă.Cu toate acestea, în Spartan-3E de proiectare acum, eu nu-şi poate permite să pună constrângere calendarul 10ns ca logica nu este suficientă.
Stie cineva despre / confruntă cu această problemă?Orice idee cum la spre solve??Thanks in advance ...