BJT este mai rapid decât MOS-Fiecare răspuns va b clic ajutat

N

nan_ishan

Guest
HI baieti asta este pentru cei care cred că este mai rapid decât MOS BJT.
De fapt BJT este mai rapid decât o CMOS.
Motivul este faptul că în spatele acestei MOS are o mare capacitate de intrare care scade viteza.
Deşi, CMOS este folosit de cele mai multe ori, aceasta se datorează sale .... alte avantaje pe care le ştiţi cu toţii şi nu
este nevoie să menţionăm ..........
Iată dovada:

http://www.allaboutcircuits.com/vol_4/chpt_3/7.htmlBipolară tranzistori sunt utilizate de preferinţă, în cazul în mare viteză şi de sarcină, sunt necesare:
date în:

http://www.patentstorm.us/patents/5684311-description.html
(the intention is just to spread knowledge.....)

Voi faceţi clic pe toţi cei care au contribuit la răspunsurile, spune dacă u de acord sau nu. L-am ajutat să faceţi clic pe toată lumea care a postat un răspuns
(intenţia este doar pentru a difuza cunoştinţele .....)
Ultima editare de nan_ishan pe 14 decembrie 2007 7:13; editat de 2 ori în total

Bună ziua, mai există şi alţi factori, care sunt de asemenea importante în determinarea de latime de banda a unui tranzistor.în primul rând, este adevărat că a MOSFET Capacitate de intrare este mai mare, dar întrebarea este cât de mult> tipice de intrare cu capacitate de 120pF şi de ieşire de impedanta de 100 Ohm şofer încă mai are aproximativ 13MHz latime de banda.Unii chiar au BJT tranzistori de lăţime de bandă mai sărace.Un factor important în BJT lăţime de bandă este viteza de bază-colector dioda.în timp ce de obicei, base-emiţător este mult mai rapid ca dioda colector de bază, de bază colector dioda poate limita de lăţime de bandă de BJT.tu ar trebui să arate la datasheet de fiecare tranzistor BJTs unele sunt mai rapid decât MOSFET unele nu.
cu respect,

bjt este mai rapid decât luni ...numai de către scalarea luni s-au făcut să se apropie viteze mai mari ...

MOSFET are un timp mai rapid turnoff, şi poarta unitate de circuit poate fi proiectat pentru a furniza unele câteva extra curent rapid la rândul său, pe de luni, de asemenea, nota la această expresie de la Abraham gazetar în "trecerea de alimentare design" de carte, capitol 9-introducere :
"cu atât mai rapid de schimbare
a vitezei de MOSFET-a permis creşterea frecvenţelor de alimentare trecerea de la aproximativ 50 la 200 sau 400 kHz."
.

is_razi a scris:

MOSFET are un timp mai rapid turnoff, şi poarta unitate de circuit poate fi proiectat pentru a furniza unele câteva extra curent rapid la rândul său, pe de luni, de asemenea, nota la această expresie de la Abraham gazetar în "trecerea de alimentare design" de carte, capitol 9-introducere :

"cu atât mai rapid de schimbare a vitezei de MOSFET-a permis creşterea frecvenţelor de alimentare trecerea de la aproximativ 50 la 200 sau 400 kHz."

.

Ca o chestiune de fapt, primul avantaj al CMOS ckt său este mai mic consum de energie, şi de capacitatea de utilizare cu mai multe niveluri de tensiuni ...de ex.Avem nevoie de 5 volt pentru BJT 74xxx ICS, dar nu neapărat pentru 74cxxx cele.
Cu toate acestea, în unele cazuri, am putea vedea o foarte repede moderne CMOS IC care a ajuns la bun viteze comparabile cu JBTs.

nu numai MOS durează mai puţin spaţiu, mai puţin de putere, poate functiona cu tensiuni mai mici ...

MOS este mai rapid ca apoi BJTs cred că pentru trecerea întârzieri.
pentru BJTs anumită cantitate de curent este de a b menţinută dacă avem de a conducătorului auto şi de faptul că unele circuit va depinde de B (beta a BJT)

dar pentru CMOS ne putem creştere şi se încadrează de tensiune pentru trecerea în comparaţie cu BJT, care va avea unele întârziere de a dobândi o valoare de curent

ehsanelahimirza a scris:

pentru BJTs anumită cantitate de curent este de a b menţinută dacă avem de a conducătorului auto şi de faptul că unele circuit va depinde de B (beta a BJT)dar pentru CMOS ne putem creştere şi se încadrează de tensiune pentru trecerea în comparaţie cu BJT, care va avea unele întârziere de a dobândi o valoare de curent

făcut u verifica d link-uri postate de mine
u le pot posta din nou la dat de mai jos, vă rugăm să addr
"parimisys (at) gmail.com"

SWINI a scris:

făcut u verifica d link-uri postate de mine

u le pot posta din nou la dat de mai jos, vă rugăm să addr

"parimisys (at) gmail.com"

Multumesc mult
hei făcut u ceas tema "design de bot" postat de mine
încercaţi să răspundeţi că vă rugăm să

nan_ishan a scris:ehsanelahimirza a scris:

pentru BJTs anumită cantitate de curent este de a b menţinută dacă avem de a conducătorului auto şi de faptul că unele circuit va depinde de B (beta a BJT)dar pentru CMOS ne putem creştere şi se încadrează de tensiune pentru trecerea în comparaţie cu BJT, care va avea unele întârziere de a dobândi o valoare de curent

ehsanelahimirza a scris:da am facut, dar nu a existat nici un lucru nou în 1st o

şi 2a o da bine, dar am primit doar de prezentare, deoarece este foarte dificil să citiţi pagina de pe întregul ecran

nan_ishan Bună ziua, vă comparaţie nu este corect.Aşa cum am spus, există mulţi factori care determină lăţime de bandă de BJT sau MOS.Există repede MOS, lent MOS, rapid BJT, BJT lent.fiecare dintre ele sunt utile pentru un scop.Dacă vrei să spui ceea ce se va limita de viteză a acestor tehnologii.Ei bine, cel puţin nu am văzut pe Moise, care poate merge dincolo de 1GHz, dar există BJTs fericit că poate funcţiona în zona de microunde.
cu respect

fala a scris:

Există repede MOS, lent MOS, rapid BJT, BJT lent.
fiecare dintre ele sunt utile pentru un scop.

Meu de discuţie este despre scopul general ......
Foarte bază MOS andBJts ...... foarte tehnologie de bază, şi nu lor avansat variante modificate

, astfel încât să spun că un scop general bjt este mai rapid decât un scop general luni?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back