L
lguancho
Guest
Salut, tuturor.Un grup de prieten de-al meu şi eu sunt de gândire de a începe un PCB Adunarea de afaceri din ţara noastră.Scopul nostru este de a furniza BGA montare / servicii de reparaţii, împreună cu manualul de montare a serviciilor oferite de alte tipuri de CI (TSSOP, SOIC etc) şi a componentelor pasive în jos pentru a dimensiunii 0402.Am nevoie de câteva sfaturi cu privire la următoarele BGA revizuirea utilaje:
[a] Weller WQB3000
APCE TF 3000
[c] MARTIN Expert 0.9XL
Aţi putea să ne recomanda, indiferent dacă acestea sunt fiabile / valoarea pentru bani, dacă s-au folosit de utilaje înainte.
Dacă utilizaţi o altă maşină, care să facă schimb de informaţii de asemenea, maşina dvs.?
De asemenea, nu aveţi nici o persoană de contact pentru maşini renovate "distribuitorilor care oferă servicii bune
si sprijin?
Calde Regards
lguancho
[a] Weller WQB3000
APCE TF 3000
[c] MARTIN Expert 0.9XL
Aţi putea să ne recomanda, indiferent dacă acestea sunt fiabile / valoarea pentru bani, dacă s-au folosit de utilaje înainte.
Dacă utilizaţi o altă maşină, care să facă schimb de informaţii de asemenea, maşina dvs.?
De asemenea, nu aveţi nici o persoană de contact pentru maşini renovate "distribuitorilor care oferă servicii bune
si sprijin?
Calde Regards
lguancho