Behavioral modele de Analogic Blocheaza în Spectre - AMS

M

moisiad

Guest
Salut

Sunt utilizând ambele Spectre şi AMS simulatoare.Pentru a rula rapid unele simulări în sistemele de mare (de exemplu, PLL) Vreau sa import comportamentale unele descrieri ale circuitelor de bază (PFD, frecv. Compas).

Din câte ştiu, sunt mai multe "limbi", în care descriu circuite analogice (VerilogA, VerilogAMS, SpectreHDL).Pot să-mi, te rog, să informeze, pentru următoarele elemente:
1), care dintre ele sunt compatibile cu cele menţionate mai sus simulatoare?
2) Există vreun instrument pentru a genera o descriere de comportament de la schematică, sau trebuie sa scrie codul?
3), este usor de a modifica un anumit comportament la o descriere a altor (există nici instrumente) sau este făcut de mână.

Mulţumesc

1.sepctre accepte toate
2.puteţi scrie codul sau
a lib ahdl include multe exemplu

Există o bună probă uder pe metru directorul de instalare / tools / dfII / rfLib, puteţi citi SpectreRF primul ghid al utilizatorului.Acest ghid al utilizatorului discuta modul de utilizare a Spectre / SpectreRF pentru a simula RF circuit şi de sistem, în detaliu, există, de asemenea, un exemplu de comportament pentru simulare pentru PLL, cu Verilog Limba.Cred că mai bine te-ar face referire la aceasta prima.

Aveţi posibilitatea să vizitaţi următoarele site-ul http://www.designers-guide.org/VerilogAMS/.Veţi găsi documentaţie, exemples, theorical articole.
BTW, nu
sunt sigur, dar cred că VerilogAMS are nevoie de o licenţă specială, diferită de Spectre licenţă.Ar trebui să verificaţi-o.
Există, de asemenea, un model de generator în Cadence, dar nu m-am folosit-o.Cred că vă ajută să obţineţi codul dreapta.

U, de asemenea, se poate utiliza verilog-A şi verilog-AMS DAR u trebuie să scrie codul, sau u poate utiliza pcell od generatoare de coduri.

VHDL-AMS pentru AMS Designer este planificat, dar nu eliberează

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back