barometru cu 8051

T

tefkufu

Guest
hi .. Vreau să Desing cu 8051 .. dar am o problemă .. stiu pe cineva senzori de presiune .. Dacă vă ajută-mă să găsească ei .. Sunt bucuros .. Multumesc mult tot ..

încercaţi MPX4100 senzor
ca asta

http://www.web-ee.com/Schematics/Altimeter/altimeter.htm

Puteţi folosi AT89c51AC2 sau AT89c51AC3 cu CPU 10bit ADC

sau căutare net cu "altimetru 8051"

succes

Multumesc mult, pentru a ajuta ..

Mi-am găsit un senzor prea .. acest lucru este maixm şi modele max1463 ..

De max1463 nu este un senzor, ci mai degrabă un senzor de procesor de semnal.Are un 16 bit ADC astfel că poate fi bun, dar are un microcontroler în el, care necesită programare.Se pare a fi conceput ca un controler de sine stătătoare.

o problemă pentru 4100 şi a altor traductoare care citeşte 0
- 115 kPa este că barometrică interval este de aproximativ 15% din totalul senzor de gamă (şi, de obicei, şi de faptul că în interiorul).Practic 92.1 kPa la 108 kPa.Cu un 10 bit ADC, va vedem doar despre o gamă de aproximativ 150 şi cu zgomot, va pierde cel puţin 2 LSBs sau pentru a vă oferi o astfel de precizie în intervalul de aproximativ 35 de valori.Pentru barometru normal, acesta va fi chiar mai mică decât cea.

Deci, ai nevoie de a extinde acest interval.Ar trebui să vină cu o modalitate de a compensa şi amplificând că mică parte, astfel încât să puteţi utiliza întreaga gamă a ADC.Uită-te până op amper tehnici pentru asta.Gramada de bucătar carte desenele de pe web - Google şi voi gasi.

Reţineţi, de asemenea, că pot zgomot foarte rănit această aplicaţie atât pentru a acorda o atenţie inginerie bune practici.

ai dreptate .. el e semnal procesor .. dar în cererile sale de a putea fi folosiţi ca semnal de senzori de presiune Conditionat ..

acest lucru este sa datasheet ...

http://www.maxim-ic.com/quick_view2.cfm/qv_pk/3482

Sunt folosind Fujikura X3AM cu 16 bit ADC ADS1100 de la Texas instrument.ADC este pus în aplicare într-un chip foarte mici (6pins), cu interfaţă I2C sunt.

cu respect,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back