Band Pass filtru la 70MHz

A

akrcal

Guest
Sunt proiectarea trupa trece cu filtru

Centrul de frecvenţă: 70 MHz
trece banda: 62-68 MHz
Respingerea: 20dB (la) 58 MHz, 20dB (at) 72MHz

I s-au folosit de aer de bază inductor şi argint mica condensatori.Iau cincea pentru proiectarea acesta.Când am simulând o cu ADS Sunt obţin rezultate bune, dar când sunt fabricating şi testarea cu VNA apoi Sunt obtinerea trupa trece mai mult de ceea ce am realizat în simulare.Care ar putea fi motivul pentru care şi modul de a face precise şi corecte trupa trece la filtru VHF, folosind lumped element?Este o orice bun material de referinţă pentru asta?

Cu respect,

Salut

Maybee te fac deja asta, dar un lucru pe care îl poate / trebuie să facem, este de a utiliza modele de inductoare şi condensatori.Acestea pot fi găsite, uneori, de la furnizori.

Cu respect

Cred că, de condensatori ar putea fi considerate ideale pentru seria cu excepţia inductanţă (care pot fi modelate cu sistematică valoare), dar inductor Q limitat din cauza serie de rezistenţă (DC şi în funcţie de frecvenţă piele efect pierderi) reduce filtru Î şi creşteri de latime de banda.AQ valoarea la filtru de frecvenţă de la datasheet (ar putea fi transformată într-o serie de rezistenţă) este, de obicei, suficient pentru un filtru de calcul realist.În plus un inductor paralel capacitate ar putea fi calculat de la sine rezonanţă datasheet valorile şi utilizate în simulare.

Dar am folosit de aer inductor de bază pe care am facut eu de bobina de lichidare aşa cum se obţine Q de asta?Si alta problema este că Cum aş putea să tune de filtru pentru a îmbunătăţi reveni pierdere?Cum voi şti care să strângeţi inductor sau extinde pentru a îmbunătăţi respone.Orice ajutor?

Aţi luat în considerare parasitics de aspect?Nu se abate de la capacitate componenta conexiune tampoane la sol.Şi există o inductanţă rătăcit, de asemenea, componenta interconectărilor şi de fire, de aproximativ 1 NH / mm.

Îmi puteţi trimite un Diagrama schematică şi o schemă de desen de design?

Whatsa "argint mica" condensator?Ceva meu bunic folosite pentru a asculta la casă ole teatru?

Ia cu program şi de a folosi unele chip de ceramică, de mare putere, sau dacă unele porţelan capacele.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back