Aveti nevoie de ajutor în interfața Computer Brain

H

hanukaran

Guest
PHP:
Max, am nevoie de ajutor în proiectul meu. Am nevoie pentru a dezvolta un descărcări care poate recunoaște și clasifica brainwave.I crezut că doresc să dezvolte software-ul cu ajutorul incepatori matlab.Im. Im învățare now.I deja s-au găsit date EEG în format FED și format text. Ar putea cineva sa-mi duc la dezvoltarea acestui proiect. Vă mulțumim și ceea ce privește Prabakaran

hello .. im prabakaran face, de asemenea proiectul meu pe mișcarea cursorului 2D cu ajutorul semnalului EEG .. poate pls u mi ofere aceste date EEG?? thnx în avans

Buna ziua prabakaran .. im a face, de asemenea, proiectul meu pe mișcarea cursorului 2D cu ajutorul semnalului EEG .. poate u pls mi ofere aceste date EEG?? thnx în avans
te-vă că fratele permiteți-mi să atașați .... Anexez date the.edf și txt date. fișiere ..... anywat ce platforma folosesc ..... ..... putem face împreună, dacă doriți .... :) .. daca vrei te rog add me Facebook [e-mail] pravan@live.com [/email] n ceea ce privește rezervoarele Prabakaran MUnusamy

hi prabakaran De asemenea, am vrut să pună în aplicare o interfață de calculator pentru creier circulație mai multe în Matlab. ar u plz ajută-mă, dacă u făcut-o. cu sinceritate

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back