Aveţi nevoie de un amplificator de termocuplu K

T

tdk

Guest
Există Max6675 care face treaba, dar este scump. Există nici o soluție cu op-amperi de care au nevoie nu este necesară ajustarea? Mea ceea ce privește

Ce este necesar O / P din Ur de circuit? aceasta este un senzor de temperatură de sine stătătoare sau acest amplificator este de a fi conectata la un cip uC? Unele familii UC (cum ar fi PSoC din Cypressmicro.com) pune în aplicare câteva blocuri cu adevărat de încredere de constructii potrivite pentru acest tip de interfaţă.

MASTER BUS Mulțumesc, dar nu este o nevoie specială pentru Op-Amp, deoarece PSOC și alte MCU-urile sunt modul mixt tariful departe de punere în aplicare a proiectelor de precise. Sunt conștient de PSOC, deoarece am facut o serie de proiecte. Meu cel mai bun ceea ce privește

Ce vrei sa spui prin proiecte precise? u poate acheive pana la + / - 0,2 grade C folosind blocuri PSoC interne analogice. în cazul în care acest lucru este dincolo de nevoia u exactitatea gama, au o privire la AD595 cip de la Analog Devices.

PSoC la început pare frumos, dar o parte analogic nu este pur şi simplu pentru aplicatii complicate. Poate microconverter ADI ar putea ajuta. Acesta are de înaltă rezoluţie (12 -24 de biţi) ADC şi-a construit în memoria de mare, care ar putea fi utilizat pentru a stoca căuta în tabelul de precizie de 16 biţi ... Dar preţul este mai mare. Fără microcontroler, în cazul realizării discret curat, doresc yo un dram de noroc, cu stabilitate a temperaturii, offset, etc .. Poate că ai putea găsi unele informaţii în capitolul 7 din cartea: TEHNICI practice de proiectare pentru condiţionare semnal senzor de Walt KESTER

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back