Aveţi nevoie de ajutor pentru inductor de design la standard CMOS

B

Beardolphinaries

Guest
Bună, I'am recent face inductor de design pe CMOS.
Nu este un lucru pe care mi-am confundat.De obicei, oamenii fac modelul de teren scut pe polysilicon.În standard CMOS de tehnologie, de acolo este un strat subtire de oxid de poarta între polysilicon şi p-substrat.Pentru că am nevoie de modelul de tehnologie CMOS fişier în ADS înainte de design, chiar nu ştiu cum să adăugaţi aceste straturi.Adică, în partea de jos strat este p-substrat, şi în partea de sus a că, care este poarta de oxid, poli, oxid, M1 ....ca de obicei?Sau, pentru inductor de design, acest oxid de grosime între poli şi p-poate fi sub nici o valoare?

Multumesc mult.

ADS nu recunosc poli, oxid etc.You nevoia de a defini strat dielectric constant şi strat de grosime, dirijor proprietăţi, grosime,
etcDeci, determinarea acestor parametri de la 0.18un sau ce vreodată în proces.

Ok, mulţumesc mult.Înţeleg.
Şi eu am o altă întrebare despre real inductor design.Eu doar nu ştiu ce
e în partea de sus a p-substrat.Este ca un strat de oxid ca poarta de oxid de la CMOS tranzistor?sau pe un alt lucru?Vreau să spun de la situaţia normală standard CMOS.
Serios apreciat.

kspalla a scris:

ADS nu recunosc poli, oxid etc.You nevoia de a defini strat dielectric constant şi strat de grosime, dirijor proprietăţi, grosime, etc

Deci, determinarea acestor parametri de la 0.18un sau ce vreodată în proces.

OK, multumesc.
Un special problema este că, am gasit acolo este un
"base_dielectric strat = 0,3 um, în ITF fişier
este în acest strat de grosime dielectric între polysilicon şi p-substrat?Mulţumesc.

O altă întrebare este aceea că:
Pot ADS impuls simula învârteji curent efect?
Mulţumesc

Beardolphinaries a scris:

O altă întrebare este aceea că:

Pot ADS impuls simula învârteji curent efect?

Mulţumesc

Bună, mulţumesc mult, într-adevăr.
Versiunea mea este 2006a.Stii unde o pot găsi această opţiune?În substrat de configurare?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back