Aveţi nevoie de ajutor cu măsurarea impedanţă în HFSS

E

erdem352

Guest
Dragi prieteni,

Eu am aceasta problema simplu că nu pot rezolva.Să presupunem că aveţi o forma 3D a
de orice fel.Cum se măsoară impedanţa de această formă la unele de frecvenţă în hfss?
Am fost însoţite de o waveport şi caută Z în rezultate, dar, de asemenea, Z
depinde de Z0 şi Z0 este diferit pentru diferite dimensiuni de waveport.Ştiu că s-ar putea
fi atât de simplu şi eu sunt lipseşte un punct de uşor, dar am nevoie de ajutor urgent.

Multumesc mult o.

Înainte de a oricine poate începe să vă ajute cu o întrebare ca asta ai nevoie de a defini limitele problema ta.În starea actuală întrebarea este prea general şi nu se concentrează.

Întrebarea dumneavoastră este ca şi cum cere cum să se proiecteze unui vehicul fără chiar şi concentrându-se de ajuns să spun dacă este pentru aer, apă sau de transport terestru.

HFSS poate calcula impedanta de general 3D forme şi waveports sunt folosite pentru a face calcule.

O modalitate de a începe este să mergi prin unele din materiale Ansoft tutorial şi cele de muncă pentru a câştiga o anumită experienţă şi familiarizarea cu software-ul.

Vă mulţumim pentru mesaj.

Să presupunem că eu am un cub de unele dirijor cu dimensiunea partea de 2 cm.
Cum pot găsi impedanţă de această structură, la 1 GHz?
Eu am been folosire un waveport, dar atât Z0 şi Z depinde de dimensiunile
al portului valurilor, care este în cazul în care sunt stivuite acum.mulţumesc.

Mi-ar model de linie de transport pe care am destinat pentru a utiliza pentru a excita cub şi a pune în portul cu privire la acest val.Un coaxial este un singur candidat.Tu miy dori, de asemenea, pentru a include un fel de planul solului.

Pentru a calcula Impedance, u nevoie de o prima de referinţă al solului, încercaţi să elaboreze un alt cub de aer care conţin cub dvs. de dirijor, şi atribui PEC intr-o parte a cutiei de aer ca de referinţă al solului, păstrând 3 altor sectoare, cum RAD Perfect de frontieră H, Alte 2 partea opusă a cub va fi folosită pentru portul val în ceea ce priveşte dimensiunea caseta de aer care urmează să fie mare în comparaţie cu cub dirijor.
Sperăm că va ajuta la

Multumesc mult pentru ajutor.

Am făcut unele simulări cu o coaxial, It's OK pentru frecvenţele la unele GHz
dar HFSS is giving eroare pentru analiză de joasă frecvenţă.Cum pot analiza mea
structură de la 10 kHz?

Thanks a lot

Aţi putea dori să dea câteva gândit la lungimea de o lungime de undă de la 10 kHz în raport cu 2 cm.

u impedanta cant measurment de port val pentru 3D structură
port becuse val defini pe un avion şi imepedence ei este forma depinde numai de pe acest
plan
dar u a putea folosi VSWR în rezultat, şi relativi, impedanta

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back