Aveţi nevoie de ajutor cu antena (IE3D) [foarte urgent plz]

A

Alberich

Guest
Max fiecare,
Am proiectat şi a simulat o singură bandă PIFA, care are un resonnat frequnecy = 1.88 GHz.si o latime de banda de 18% care fac acoperă DCS şi PCS DECT.
problema este că, pentru toate cele caractersitcs m-am referit la VSWR şi S11.Aşa că atunci când mi-o scroafă profesor mi-a spus că a fost false şi această antenă nu este aplicabilă, pentru că ţi-a spus că trebuie să se referă la impedanta grafic.
Sunt sigur că ceea ce fac este doar pentru că este tehnica utilizată în toate articolele l-am văzut.Fiul pot vedea nici un ataşat fişierele şi spune-mi, dacă această antenă se aplică şi în cazul meu este doar metoda de măsură.
Vă rog, este foarte urgent baieti mersi în avans.
Toate cele bune.
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

Bună, Alberich:

Am verificat-o.Este un bun design.| S11 | este destul de redus, pe o gamă largă de frecvenţe.Ca Zin este în cauză, este aproape de a 50-ohms într-o gamă largă de frecvenţe.Când 50-ohm normalizat | S11 | este redus, Zin ar trebui să fie aproape de a 50-ohms.

Singurul lucru care poate doriţi să îmbunătăţească este de a utiliza automate Edge celule.Se va face mai multe rezultate exacte.

Toate cele bune,

Multumesc dr Jian pentru ur ajutor,
problema este că cum pot să-mi explice ca acest profesor este doar de design, el mi-a spus că, în resonnance RE (Zin) trebuie să fie maxim, si el a spus că mă resonnance este ceea ce el a numit-o "anti resonnance" şi cum ar fi antenele nu sunt aplicabile.
Serios nu stiu ce sa fac, i-am spus că, atât timp cât | S11 | este minim este o resonnance.şi atât timp cât am o VSWR sub 2 este o latime de banda.
Deci, dacă u au un răspuns la faptul că, ar fi minunat.

Pentru simulare am chked de AEC am face în jur de 10%., precum şi rezultatele modificări un pic, dar aceasta nu este o problemă.

multumesc anticipat.
Toate cele bune

Am aceeaşi problemă, în rezonanţă f, R nu este cel maxim, dar aproape de punctul de f res, aproxi 5% Am max de R, asa ca este acceptabil, multumesc anticipat domnul Jian!

Bună, Alberich:

Nu cred că este necesar să se R pentru a obţine maximum de la frecvenţa dorită.Am doar nevoie de ea pentru a avea un bun meci de la frecvenţă.Nu sunt sigur de ce vă profesor cere să te R la maxim de la punctul rezonant frecvenţă.Cele mai bune antene nu au astfel de caracteristici.Doar să ia cea mai simplă de antenă, o antena dipol subţire ca un exemplu.R său este de aproximativ 73 ohms X si 0, atunci când este pe cale de dipol lungime L este de aproximativ 0.475 lambda.Dacă complot frecvenţa de răspuns R, este monotonically increaseing până la L se apropie de o lungime de undă.Cu toate acestea, sa rezonanţă la aproximativ 0.475 lambda este una bună şi se potriveşte la aproximativ 75 ohms.Este un bun antenă.

Cele mai multe antene "reonances sunt aşa-numitele încărcate rezonante.La rezonanţă punct, maxium R şi zero X să nu se întâmple la aceeaşi frecvenţă.Cred că cel mai important lucru este că puteţi realiza dorit R (în
mod normal, 50-ohms) cu X = la frecventa pe care o doriţi.Chiar nu contează dacă R este la maxim de la punctul de frecvenţă.Când ajunge la R = Zc şi X = 0 la punctul de frecvenţă, tu vei a lua minim reveni şi pierderea dumneavoastră antenă atinge cea mai bună eficienţă şi de câştig pentru configurare dat.

Cu respect.

Alberich la:
Sunt oarecum confuz de declaraţie.

Vezi tu, "anti-rezonanta" înseamnă paralel cu rezonanţă, care oferă o maximă R.
dvs. de
prof. univ.necesare pentru a vă atinge un maxim de R în timp ce vroiam sa dump de rezonanţă paralel, cum de a realiza asta?!Nu este o auto-contradicţie în declaraţie.

În opinia mea, paralel cu rezonanţă nu este o situaţie bună pentru buna funcţionare antenă,
în general, pentru că de cele mai multe ori, atunci ele au o prea mare pentru a fi potrivite R comună cu liniile de alimentare.Adăugat după 27 minute:pentru ilustrare, am adăuga un set de simulare curbe aici.Reţineţi că performanţa acest exemplu nu este optimizat, doar pentru ilustrare.

Starea de lucru de antena este la fel ca şi în jurul meu în 2.7GHz exemplu, în cazul în care se potrivesc cel mai bine de asemenea, un apare.Se referă la impedanta curba, puteţi vedea antena nu este pur şi simplu nu paralel rezonanţă nici serie de rezonanţă.
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back