autorefresh în interfaţa SDRAM?

A

ahgu

Guest
din moment acces SDRAM este sincronă, şi ştii cum CLK de multe cicluri de care aveţi nevoie pentru a datelor pentru a ieşi.Ce se întâmplă dacă, la chat atunci când faci o citiţi, controller este face un refresh, ar întârzia că datele disponibile de cicluri de cuplu?Cum te-ai compensa asta?

Am înţeles autorefresh este ceva ce trebuie sa faci anumite momente pe ms.

mulţumesc
ahgu

Există unele cicluri admisibil pentru acest interval de siguranţă ().Cazul in care a ridicat, este OK daca este factorul tipic de design cu tine.Nu m (at) X.şi nici min.

aţi putea să-mi dai mai multe detalii?
Cum se poate evita diferenţa autorefresh calendarul fără a recurge la metoda de asincrone?

De asemenea, în DDR, atunci când gazda este running la 1 / 2 din viteza CLK, aceasta nu poate accesa datele de la lăţimea de bandă de completă, oricum, cum ar DDR de ajutor?

mulţumesc
ahgu

Auto-Actualizează este de comandă.În fişa tehnică, veţi vedea m (at) x necesară încărcarea timpul ciclului este în jur de 16 ms la 64ms.Şi veţi vedea în timp ciclu de reîmprospătare, trebuie să vă preforme cât de multe autorefresh timp.Ca 16ms va fi 1k refresh (k = 1024), 32ms este 2k de reîmprospătare şi 64ms este 4k de reîmprospătare.Trebuie să execute toate Precharge primul şi apoi a face auto-refresh.Precharge trebuie să îşi petreacă 1 ~ 3 timp cycles.each, ai face auto-refresh, 1 ~ 3 cicluri este de panica.Dar puteţi folosi de reîmprospătare de spargere, atunci puteţi economisi timp NK prechage X.Penality este reprezentat de sistemul trebuie să aştepte sfârşitul ciclului de spargere de reîmprospătare.Cred că vor alege distribui refresh, 15.6us = 64ms/4096 va avea un refresh.Sper că acest lucru va răspunde la întrebarea dvs. primul.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back