Autentificare metoda periodică Array Dipol şerpuit

M

madebyagra

Guest
Buna ziua, eu sunt un newbie in acest forum, şi eu sunt în prezent lucrează la proiectul meu final, scopul meu final al proiectului este de a proiecta un optimizat log-periodice antena cu orice metodă, în 460 de frecvenţe 760 MHz, de lucru, am citit de hârtie mai multe lucruri despre care menţionează încărcată inductiv şi lector meu sugerează despre şerpuitoare a auzit cineva sau despre metoda de şerpuit, în jurnalul de antenă dipol sau periodică matrice sarcină inductivă? Pentru asistenţă vă pot licita Multumesc

Aceste măsuri vor arăta cu siguranţă un efect, la fel ca orice antenă. Este mult mai dificil de prezis, în cazul în care acestea conduc la un design utilizabilă LDPA. Personal, am anumite îndoieli, deoarece toate metodele Miniaturizarea implica fie de lăţime de bandă redusă sau pierderile de energie. Există o relaţie în teorie despre antena lăţime de bandă maximă a unei antene fără pierderi, în funcţie de lungimea de undă şi raza unei sfere anexând. De ce nu încercaţi să pur şi simplu într-o simulare EM?

Aceste măsuri vor arăta cu siguranţă un efect, la fel ca orice antenă. Este mult mai dificil de prezis, în cazul în care acestea conduc la un design utilizabilă LDPA. Personal, am anumite îndoieli, deoarece toate metodele Miniaturizarea implica fie de lăţime de bandă redusă sau pierderile de energie. Există o relaţie în teorie despre antena lăţime de bandă maximă a unei antene fără pierderi, în funcţie de lungimea de undă şi raza unei sfere anexând. De ce nu încercaţi să pur şi simplu într-o simulare EM
? Vă mulţumim pentru răspunsul dumneavoastră, da ştiu, în reducerea dimensiunii antenei exista reducere de performanţă, de asemenea, şi eu sunt un newbie in acest domeniu, astfel încât vă poate recomanda ceea ce software-ul pentru a rula simularea EM? mulţumiri

Există mai multe caracteristici complete EM instrumente de simulare disponibile. Ar trebui să întrebaţi care este folosit şi pot fi sprijinite de către universitate.

Nu sunt pline mai multe prezentat EM instrumente de simulare disponibile. Ar trebui să întrebaţi care este folosit şi pot fi sprijinite de către universitatea ta.
ok, domnule, eu dau seama cât de repede posibil multumesc :)

dacă aveţi HFSS11 cel mai bun software pentru simulare şi pentru comparaţie se poate converti fişierul HFSS pentru a sm3and de import la CST şi să verificaţi antena în CST

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back