ATPG Untesttable greşelile

B

badola

Guest
Bună tuturor,

I s-au folosit de design compilator şi dft compilator pentru scanare pentru introducerea mea de design.când am verificat meu post dft RDC raport acesta mi-a arătat că nu există încălcări.I-au convertit de la SPF fişier proc dosar pentru pastscan prin utilizarea stil2mgc instrument.Am generat stuckat modele de proiectare.Toate modelele sunt trece.Dar mă uit în raport AU vina i găsi AU greşelile pe funcţionale PINS care nu sunt definite la nivel de tampon vreme aceste trebuie să fie utilizat ca intrare sau ieşire ca toate dintre ele sunt bidirecţional în natură.Sunt puţin confuz de ce sunt obtinerea AU greşelile pe funcţionale insigne.Sugeraţi-mi ce trebuie sa fac?Am nevoie să adăugaţi şi să respecte punctul de control?

Salut prietene,

1.Whts de încercare de acoperire?
2.Have u fix de bidi porturile?

set_dft_configuration-fix_bidirectional permite
(sau) manual u poate stabili direcţia de porturi.

-Sunil Budumuru
asic-dft.com

Max sunil,

Mulţumesc pentru răspuns.Dar care comanda nu va funcţiona în văr implicit condiţie bidirecţional porturile sunt deja stabilite.Sunt de la punerea în linii synopsys manual: --

-fix_bidirectional permite | dezactiva
Activează sau dezactivează bidirecţional dezactivarea Automată utilitate.În mod implicit,
bidirectionals sunt autofixed.

i au o acoperire de 96.07% pentru stuckat reconfigure mode.Sunt unele pierde 3.63% acoperire din cauza cutiile negre.

Thts bine, dar doar u verifica dacă instrumentul a stabilit, sau nu.

În toate preview_dft-un raport, şi se poate vedea dacă bi-di-am stabilit de instrument sau nu.Doar raport de previw_dft.

Prin modul în care instrumentul nu va stabili toate bi-di
lui, în mod implicit.Deci, este intotdeauna mai bine, pentru a verifica bi-di porturile în post DFT netlist pentru a vedea dacă s-au stabilit sau nu.

Prin modul în care 96.07% acoperire este bun.în cazul în care BB's sunt fel de berbeci, este recomandat pentru a introduce puncte de testare pentru a îmbunătăţi acoperirea.

-sunil budumuru
asic-dft.com

Mulţumesc pentru răspuns sunil.Da, i-au cpu, PLL, RAM şi ROM ca cutiile negre.Sunt set_dft_configuration folosind comanda pentru a introduce controlul, precum şi a observa puncte.Dar chiar şi atunci i-am obţine aceeaşi acoperire.Pentru atpg im folosind fastscan.Am nevoie pentru a utiliza macrotest comanda pentru memorii?Inca un lucru pe care vreau să ştiu care este diferenţa dintre atpg model pentru o memorie decât un simplu model de memorie.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back