Atmel programer în Pakistan

P

p

Guest
poate cineva din Pakistan au o idee despre pretul Atmel programer:?:

Hai

Nu este un faimos programator face prin Asim Khan

U au încercat-o?

Nandhu

Asim este Khan
a prog.în piaţă??şi u HV o idee ABT sale de preţ?

2500-3000/Rs universal pentru programator.
im nu confirmed.ok aşteptaţi pentru una sau două zile, i se va lua it a confirmat

este prea simplu pentru a face un Atmel programmer.You nevoie doar de afew componente.

dacă încercaţi să vă uşor de a face acest programator
http://www.kmitl.ac.th/ ~ kswichit% 20/89prog/index.html

Dacă doriţi să u program AT89xx Seria apoi programator nu este prea costisitoare.u trebuie sa petrecut aproximativ 1000-1500 pentru că
Dar dacă vrei să u program de mai mult de faptul că atunci a lua un universal, unEu m, folosind un programator Atmel, funcţionează bine, dacă este nevoie de ea şi apoi mi-PM
nu uitaţi să scrieţi-vă locaţia

Chineză universal programator în Lahore 2500 / - Rs.
confirmat de pe piaţă!!!!

Programmers:
Quadri Electronics Design, Co-operative de piata, Karachi: 1000 / --
Universal programator: 1500-3000
Genius Programmer: 3000-4000
TOPWIN: 6000
SuperPRO: 8000
LabTOOL: 10000-12000

Sfatul meu ar fi Quadri u dacă doriţi o soluţie ieftină, SuperPRO sau TOPWIN dacă vrei u versatilitatea şi sunt dispus să o cheltuiţi.

pakistanez fratele yru serching să cumpere programmer.yru nu construi urself.
Am construi Atmel programator şi care să fie difuzate
de fine.i va posta planuri u dacă doriţi.

faraz101 a scris:

pakistanez fratele yru serching să cumpere programmer.yru nu construi urself.

Am construi Atmel programator şi care să fie difuzate de fine.i va posta planuri u dacă doriţi.

Baieti am stk500 cu încorporate ISP, dar niciodată n-am să-l utilizaţi)
Doar găsit mai mici, alternativa la acesta - avreal.Eu folosesc stk200 adaptor pentru acesta:
http://www.ln.com.ua/ ~ real / avreal / index_e.html

de ce te deranjez cu subţiază de cumpărare care ar trebui să nu costă nimic?

u poate face easily.this prog este compatibil cu stk200/300 prog.you pot program cu BASCOM sau ....

Am facut post schema a unui programator universal câteva luni în urmă, capabile de programare, dar nu numai Atmel microcip mcu, de asemenea, cred că sa numit ponei prog.
Cu toate acestea, dacă doriţi să cumpăraţi unele lucruri de calitate merge la ebay magazine si poti trage o afacere bună.Transfer de bani pentru vânzător, este destul de uşor dacă ştii despre Western Union şi Zarco schimb, în cazul în care aveţi nevoie pentru a da bani în PKR şi va fi plătită către vânzător în $.

Assalamo Allykum!
Cred că, dacă doriţi un programator ieftine pentru Atmel serie apoi Yu ar trebui să cumpere de la QADRI Electronics programator.
Altele decât acest programator numele de "GENIUS" este, de asemenea, availabe de pe piaţă şi de preţul său este de aproximativ Rs.
2500 / =.
Cele de mai sus atât programator sunt disponibile în Co-Operatie de piata, Karachi.
Avea grijă
----- Hafiz

salut
IM cu sediul în Marea Britanie şi im noi la toate aceste programare, im încearcă să citească şi să scrie goldwafer carduri, dacă cineva va poate ajuta, vă rugăm să email din nou pe sajali786 (at) hotmail.co.uk eu sunt dispus să plătiţi pentru tine şi pentru timpul help.thanks în avans.
saj

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back