B
bibo
Guest
Salut,
Am o problemă cu un GCR-8521B (Sony CXD3045R controller) cdrom firmw.v1.02, controlat de un personalizat (8051 derivate) controler.
Se pare că a cdrom nu recunosc ATA Packet BBh comandă (CD set de viteză).
Celelalte ATAPI comenzi funcţionează corect (reda audio MSF, citiţi toc, modul de sens, etc)
şi, de asemenea, de rutină care să genereze BBh de comandă (CD set de viteză), cu alte cdrom functiona corect.
Am încercat de asemenea, alte moduri: SET streaming (B6h comanda), dar fără succes!!
Este cineva care stie dreptul de mod de a reduce viteza de rotaţie a acestui cdrom?
Acesta este răspunsul pe care l-am primit de la LG
Vă mulţumim pentru interesul in produsele noastre.
Noi nu oferă nici o informaţie pentru a schimba
CD-ROM Drive viteza.
Îmi pare rău că nu pot să vă ajute să vă despre requestion.
Dacă aveţi nevoie de sprijin nu ezitaţi să mă contactaţi la
în orice moment doriţi să-l.
Pentru informaţii suplimentare, nu ezitaţi să ne contactaţi.
Am o problemă cu un GCR-8521B (Sony CXD3045R controller) cdrom firmw.v1.02, controlat de un personalizat (8051 derivate) controler.
Se pare că a cdrom nu recunosc ATA Packet BBh comandă (CD set de viteză).
Celelalte ATAPI comenzi funcţionează corect (reda audio MSF, citiţi toc, modul de sens, etc)
şi, de asemenea, de rutină care să genereze BBh de comandă (CD set de viteză), cu alte cdrom functiona corect.
Am încercat de asemenea, alte moduri: SET streaming (B6h comanda), dar fără succes!!
Este cineva care stie dreptul de mod de a reduce viteza de rotaţie a acestui cdrom?
Acesta este răspunsul pe care l-am primit de la LG
Vă mulţumim pentru interesul in produsele noastre.
Noi nu oferă nici o informaţie pentru a schimba
CD-ROM Drive viteza.
Îmi pare rău că nu pot să vă ajute să vă despre requestion.
Dacă aveţi nevoie de sprijin nu ezitaţi să mă contactaţi la
în orice moment doriţi să-l.
Pentru informaţii suplimentare, nu ezitaţi să ne contactaţi.