at89s8252 şi Keil??

O

onde

Guest
Salut!

Este posibil pentru a descărca fişierele de hex-at89s8252 direct prin Keil-IDE??
Am nevoie de extra-software-ului, prin urmare,??
Cine poate ajuta?
Thx, onde

onde a scris:

Salut!Este posibil pentru a descărca fişierele de hex-at89s8252 direct prin ke * il-IDE??

Cine poate ajuta?

Thx, onde

onde a scris:

Salut!Este posibil pentru a descărca fişierele de hex-at89s8252 direct prin ke * il-IDE??

Cine poate ajuta?

Thx, onde

Citat:Da, este posibil să se descarce direct, dar nu şi de către ke * il-ide.
puteţi folosi mai multe general scop ISP programatori.
de exemplu ponyprog programator.

http://www.lancos.com/prog.html

cu respect

Puteţi folosi ISP în circuitul de programare cu privire la acest chip, ai nevoie doar de hex fişier.Există mai multe desene sau modele simple de portul imprimantei programatori, ar trebui să găsim o mulţime de pe net, care impreuna cu relevante de programare SW.De asemenea, portul serial cele comerciale sunt destul de ieftine, în special în forma kit.

Vă sugerez să folosiţi unele Ph1l1ps cu 51 piese de serie ISP şi construită în boot ROM.Puteţi, d / incarca programator utilitar gratuit de la site-ul lor., Atunci este doar o chestiune de un cablu serial de la COM la ţintă bord.Am folosit pentru acest 89c51rd2 şi a constatat acest lucru pentru a fi cea mai rapidă cale de a dezvolta în cazul în care vă puteţi păstra bord conectat la portul serial, dezvolta, d / load, testul se repetă şi în cea mai scurtă perioadă de timp.

Salut!

> Este posibil pentru a descărca fişierele de hex-at89s8252 direct prin ke * il-> IDE??

Puteţi folosi TOOLS-> Customize Tool MENIU
Tuning pentru orice program de externe, cum ar fi externe
programator software

wbr

regret
Ultima editare de către Ilya pe 05 ianuarie 2003 22:53; edited 1 time in total

regret
Ultima editare de către Ilya pe 05 ianuarie 2003 22:56; edited 1 time in total

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back