ASIC biblioteci

P

peen1

Guest
Am avut cateva intrebari despre modul de utilizare a ASIC biblioteci în timpul sinteză (synopsys).

Am o fast.db, slow.db şi o tpz.db de rapid şi lent defini celule în timp ce tpz are tampon de informare şi de unele modele de sârmă de sarcină.De rapid şi lent biblioteci au, de asemenea, modele de sârmă de sarcină.
Care modele de sârmă de încărcare trebuie să fie selectate şi cum pot folosi informaţii tampon pentru sinteza mea.

Cum pot să-i spuneţi un instrument pentru a selecta cel mai bun model se pare că se potriveşte?

Este posibil ca instrumentul să se amestecă rapid şi lent, biblioteci şi alege rapid celule doar atunci când este necesar, pentru a repara stătătoare.Am auzit că ambit pot face acest lucru.

Multumesc anticipat!!

peen1 a scris:

Am avut cateva intrebari despre modul de utilizare a ASIC biblioteci în timpul sinteză (synopsys).Am o fast.db, slow.db şi o tpz.db de rapid şi lent defini celule în timp ce tpz are tampon de informare şi de unele modele de sârmă de sarcină.
De rapid şi lent biblioteci au, de asemenea, modele de sârmă de sarcină.

Care modele de sârmă de încărcare trebuie să fie selectate şi cum pot folosi informaţii tampon pentru sinteza mea.Cum pot să-i spuneţi un instrument pentru a selecta cel mai bun model se pare că se potriveşte?Este posibil ca instrumentul să se amestecă rapid şi lent, biblioteci şi alege rapid celule doar atunci când este necesar, pentru a repara stătătoare.
Am auzit că ambit pot face acest lucru.Multumesc anticipat!!

Deoarece Pad celule sunt instatanced directely.Inel de tampon este doar legate de modul în sus nivel în timpul sinteza logica.

1.select slow.db ca ţintă bibliotecă, tpz.db este setat ca link-ul bibliotecii;
2.puteţi utiliza modelul din sârmă de încărcare slow.db

peen1 a scris:

Care modele de sârmă de încărcare trebuie să fie selectate şi cum pot folosi informaţii tampon pentru sinteza mea.Cum pot să-i spuneţi un instrument pentru a selecta cel mai bun model se pare că se potriveşte?

De rapid şi lent de bibliotecă pot fi utilizate în Primetime pentru ambele caz de sincronizare analiză.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back