aplicarea PT1000 întrebare

R

rudie

Guest
Guys Bună ziua,

Am nişte întrebări cu privire la măsurarea temperaturii.I sînt trying pentru a masura cu precizie cu un AD8230.Mai întâi de toate eu nu pot ajunge de lucru AD8230, circuitul este în atachment, nu ştiu ce fac greşit.Am construi schematice exact la fel ca şi în foi de date.

De asemenea, am o întrebare despre PT1000.După cum puteţi vedea în schematică (rezistorul variabilă este PT1000).PT1000 are 2 fire.Dar este was mirat cum a face i a conecta un PT1000, care are 4 fire?

Sper că cineva mă poate ajuta cu aceste întrebări.

Greets rudie
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

Citat:

AD8230 poate funcţiona nivel cât mai scăzut G = 2.
Cu toate acestea, deoarece gama diferenţial de intrare este limitată la aproximativ 750 mV, AD8230 configurat la G <10 nu se face uz de întreaga gamă de ieşire de tensiune.

vă mulţumesc pentru răspunsul dumneavoastră.Văd că am făcut o greşeală în schematice-am făcut.valoarea lui R este nog 4K7, dar 22K.Vdiff este apoi 254mV.Deci, eu sunt în conformitate cu 750mV care Vdiff poate fi maxim.În această situaţie de ieşire sta la o valoare de 7.5mV.Cum este posibil???

greets RudieAdăugat după 4 minute:în cazul în care un divider rezistor nu este suficient de precisă Cum ti-ar face decât o sursă constantă a curentului, care este foarte precis.

greets rudie

Eu, de asemenea, nu inteleg, de ce producţia sejururi la 7,5 mV.Ai măsura în care diferenţa de aşteptat de tensiune în întreaga PT1000?

Trebuie sa recunosc, nu am folosit încă AD8230 şi nu supraveghează toate It's proprietăţi.Tocmai am găsit această menţiune în fişa tehnică (la pagina 12 din datsheet Rev B)
Citat:

Tensiunea de referinţă, VR, este limitată la-VS 3,5 V la VS - 2.5 V.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back