F
Frosty
Guest
Stimaţi utilizatori Se pare că unii au fost de luare ghidul de utilizare a EDABoard în scopuri de marketing şi de vânzare de "stealth", şi asta mă face un pic frustrat. Pentru a fi clar că avem doar o singură categorie în cazul în care anunţul este permis. de afaceri, Promotii, Advertising http://www.edaboard.com/forum43.html Acum, avatare. Avatar ar trebui să fie politicos şi să nu avatar ofensator nu ar trebui să anunţ sau un link la alte site-ul Semnare de semnături trebuie să fie politicoşi şi nu ofensator semnătură nu ar trebui să aibă legătură într-publicitate sau alte site-uri site Web extern, dacă aveţi site-ul dumneavoastră şi datele de contact aveţi Space pentru a intra in aceste detalii, în profilul dvs. de utilizator şi, dacă cineva vrea să te uiţi la ei trebuie doar să faceţi clic pe pictograma profil pe orice post într-un fir. Mesajele private nu trimite niciodată mesaje private către orice utilizator care oferă de a vinde servicii sau produse, dacă utilizatorul nu vă solicită să îi contactaţi. Acest lucru este spam-ul şi nu a permis, am avut 3 mesaje de la acelasi utilizator câteva zile înapoi încearcă să-mi vinzi PCB, acelaşi mesaj de 3 ori, astfel acestea trebuie să fie traul posturi şi oameni PM. Peste următoarele săptămâni moderatorii vor fi luaţi mai mult interes în acest comportament. În cazul în care orice utilizator vedea acest comportament de "stealth" publicitate / spam, vă rugăm să raportaţi post. Multumesc: F