J
jejeorg
Guest
Salut,
Mi-ar place să-ţi răspunsuri la un test pe analogic de design, care a fost prezentat la mine:
1 - într-o singură etapă amplificator, creşterea numărului de încărcare condensator îmbunătăţi sau nu buclă închisă stabilitate?
2 - Într-o singură etapă amplificator, cum părtinire curent influenţa câştiga?
3 - Cum de a reduce compensa într-un op amperi?
4 - de a realiza o bandă îngustă redus de zgomot amper etapă este mai bine să folosiţi N-canal sau P-MOS canal?
5 - Într-o etapă pe deplin diferenţial Amperi, tensiunea de ieşire poate balansa mai mare decât tensiunea de alimentare?
6 - Cum de a elimina rigth jumătate avion zero într-un Miller compensate amper etapă?
7 - Într-o clasă AB amper etapă părtinitor, cu un curent "Ib",
cu cât mai actuale pot fi furnizate la sarcină?
8 - Care este minimun care tensiunea de alimentare la o diferenţă de amperi etapă poate funcţiona?Cum noduri de intrare trebuie să fie influenţată?
Vă rugăm să răspundeţi fără a consulta orice carte,
aşa cum am făcut (şi, dacă doriţi, desigur)
Se bucura!
jejeorg.
Mi-ar place să-ţi răspunsuri la un test pe analogic de design, care a fost prezentat la mine:
1 - într-o singură etapă amplificator, creşterea numărului de încărcare condensator îmbunătăţi sau nu buclă închisă stabilitate?
2 - Într-o singură etapă amplificator, cum părtinire curent influenţa câştiga?
3 - Cum de a reduce compensa într-un op amperi?
4 - de a realiza o bandă îngustă redus de zgomot amper etapă este mai bine să folosiţi N-canal sau P-MOS canal?
5 - Într-o etapă pe deplin diferenţial Amperi, tensiunea de ieşire poate balansa mai mare decât tensiunea de alimentare?
6 - Cum de a elimina rigth jumătate avion zero într-un Miller compensate amper etapă?
7 - Într-o clasă AB amper etapă părtinitor, cu un curent "Ib",
cu cât mai actuale pot fi furnizate la sarcină?
8 - Care este minimun care tensiunea de alimentare la o diferenţă de amperi etapă poate funcţiona?Cum noduri de intrare trebuie să fie influenţată?
Vă rugăm să răspundeţi fără a consulta orice carte,
aşa cum am făcut (şi, dacă doriţi, desigur)
Se bucura!
jejeorg.