analogic-la-digital recomanda un chip, vă rugăm să

D

djalli

Guest
Voi o intrare 0-50Hz semnal analogic.ce chip I ar trebui să utilizez pentru a-analog-digital de conversie.
Nu trebuie să insiste ca eu trebuie să aibă mai târziu precizie analiza digitale de semnal. [/ B]
de asemenea, un interes major este de putere consuption.

mii de mulţumiri tuturor.

Fără a mai multe informaţii, nu sunt sigur că oricine poate sugera mult.De exemplu, paralel sau serie de interfaţă, cât de mult rezoluţie, se merge la un DSP (care o), este alimentat de aplicare a acumulatorului (cât de mult vă puteţi permite putere, intermittant / continuu de prelevare de probe).te uiţi de scurtă durată glitches.

Practic, ceea ce este, de fapt, aplicarea,
la ce trebuie să ştiţi despre semnalul?

Cele mai moderne ADC's nu consuma mult putere.Cautati Maxim (http://www.maxim-ic.com/), Texas / Burr Brown (http://www.ti.com/)
şi, desigur, analogic (http://www.analog.com)

Unele personale favorite:
Texas: ADS7825P, ADS7811U, ADS800U
Maxim: MAX122, MAX1400

Noroc,
FoxyRick.

Cred că acest lucru este necesar pentru a studia un datasheet de un ADC, astfel încât să puteţi lua familiarizaţi cu diferite important parametrii unei ADC.
Apoi, foarte important punct, ceea ce este de a dispozitiv care doriţi să vă conectaţi acest ADC (ca Fox spune), de exemplu,
să presupunem că doriţi să vă conectaţi acest ADC la un DSP de la TI, atunci este foarte bine pentru a alege ADC de la această companie ADC, deoarece poate fi conectat direct la DSP, fără nici o nevoie de nici o logica suplimentare lipici.Or, atunci când vă conectaţi la analogic
de DSPs, este mai bine să alegeţi ADC de la această societate.Acest mod de proiectare de timp poate fi redusă şi a putea obţine rezultate mai bune.
Orice cum, ar trebui să indice nevoie de precizie (după cum spune FOX), deoarece acesta este un factor foarte important.
De asemenea, ar trebui să indice, dacă aveţi nevoie de o aceeaşi precizie în timpul tot de la 0 la 50MHz bandă de frecvenţă, sau în cazul în care frecvenţa creşte atunci putem spune ca avem nevoie de o precizie mai mică?

mami_hacky a scris:

Cred că acest lucru este necesar pentru a studia un datasheet de un ADC, astfel încât să puteţi lua familiarizaţi cu diferite important parametrii unei ADC.

Apoi, foarte important punct, ceea ce este de a dispozitiv care doriţi să vă conectaţi acest ADC (ca Fox spune), de exemplu, să presupunem că doriţi să vă conectaţi acest ADC la un DSP de la TI, atunci este foarte bine pentru a alege ADC de la această companie ADC, deoarece poate fi conectat direct la DSP, fără nici o nevoie de nici o logica suplimentare lipici.
Or, atunci când vă conectaţi la analogic de DSPs, este mai bine să alegeţi ADC de la această societate.
Acest mod de proiectare de timp poate fi redusă şi a putea obţine rezultate mai bune.

Orice cum, ar trebui să indice nevoie de precizie (după cum spune FOX), deoarece acesta este un factor foarte important.

De asemenea, ar trebui să indice, dacă aveţi nevoie de o aceeaşi precizie în timpul tot de la 0 la 50MHz bandă de frecvenţă, sau în cazul în care frecvenţa creşte atunci putem spune ca avem nevoie de o precizie mai mică?

Am nevoie pentru a cunoscut de max interesant frecvenţă de ai dorit un semnal.

Bomba a scris:

Am nevoie pentru a cunoscut de max interesant frecvenţă de ai dorit un semnal.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back