Analog circuit de instrument de proiectare

M

Mistico_Pereyra

Guest
vikadik a scris:

Max Marie,Este greu pentru a obţine, în oricare dintre aceste software-ului, până când u au acces, prin institutele de învăţământ sau co-orporations imens.Dacă sunteţi încercarea de a afla acest pe cont propriu, bine u a putea ajunge acolo manualele, dar nu software-ul

Tanner Ledit de presă al V12
http://www.tanner.com/EDA/product/index.html

Tanner EDA Tool Suite, v. 12.1, inclusiv S-Edit, T-Spice, şi L-Edit va fi
disponibile în iulie, 2006.Pentru preţuri curente privind instrumentele individuale sau pentru a integrat Tanner EDA
Tool Suite, vă rugăm să contactaţi Tanner EDA la 626-471-9701 sau la vânzare (at) tanner.com.
Hiper Verificaţi, v. 2.1, va fi, de asemenea, disponibile în iulie.Pentru preţurile de pe Hiper Verificaţi, vă rugăm să
de contact Tanner EDA, care oferă modele de licenţiere flexibile atât nodului-blocat şi în reţea.
Pentru informaţii despre licenţiere sau alt instrument-întrebări legate, vă rugăm să contactaţi Tanner EDA.
Despre Tanner EDA
Tanner EDA este un important furnizor de uşor de utilizat, PC-ul pe bază de automatizare electronice de proiectare
(EDA) solutii software pentru proiectarea, layout-ul şi verificare a analogice / ICS semnal mixte si
MEMS.Soluţiile sale de ajutor desenelor şi modelelor de viteză de la concept la siliciu şi sunt utilizate de mii de
societăţilor comerciale să dezvolte dispozitive de cost-eficient în următoarea generaţie fără fir, electronice de consum,
imagistica, gestionarea energiei, biomedicale, automobile şi RF segmente de piaţă.Fondata in
1988, Tanner EDA este o divizie a privată a avut loc Tanner Research, Inc Pentru mai multe informaţii, du-te
la: www.tannereda.com

Eu am folosit Tanner şi L-Edit.Chiar acum, nu am chei sorft pentru ea.
Am nevoie de asta-unelte, thanks!

de obicei, folosesc simulare hspice, layout-ul virtuoz, calibrul şi Hercules RDC şi LVS, starrc la extact,
nanosim face funcţie de caz şi simulare de mare putere.
de cource Am nevoie de un editor de bun circuit.

încercaţi MULTISIM ...... ..... electronice banc de lucru

Sunt un proaspăt
şi engleză meu este slabă
astfel că este atât de difficulity să învăţăm de la pagina

Sedit -> instrument de schematice de intrare, puteţi utiliza viewdraw
instrument (workview) sau de altă natură, chiar şi ocard poate genera netlist condiment

pentru nivel de sistem (nivel de PCB)

Multisum -> inlcude RTL simulare simulator de analogic
PSpice (sau designCenter MICROSIM) -> includ analogic Digital simulator de

OrCAD -> Express Simulator numai VHDL
SDT: trage schematic
VST: TTL / CMOS simulator de logica

Nivel de ASIC

Tanner -> includ sedit: trage de circuit a crea netlist
tspice: Simulator
ledit: Schema de analog

Compania mycad ->
myspice: instrumente de condiment
myPCb
myVHDL
mychip: instrument analogic layout
mylogic: TTL Logic Simulator

smartspice silvaco: instrument de condiment

Eu am L-Edit, S-Edit, LVS (versiunea 10). Sunt de design-un circuit de utilizat MOSFET Dar, în S-edita modelul de MOSFET doar au parametters puţini (W, L..).Deci, pot sa adaug modele (BSIM, MOSIC ..) la S-edit?

orice organism are Synopsys STAR HSPICE versiunea de evaluare
vă rugăm să încărcaţi în edaboard sau pe link-ul pentru a descărca

Chiar acum le-am uitat la acest subiect, dar sper că aceste informaţii vor fi de interes pentru cineva.Puteţi obţine versiuni proces de programe pentru proiectarea analogice pentru drum liber de pe acest web-site.
h ** p: / / www.avocad.com / cumpărare / enquiry.php

Doar încercaţi să-l folosească pentru a înţelege a face ei se potrivi cu tine sau nu

oricine poate sugera în cazul în care putem avea multisim

multisim
il puteti gasi pe eMule .. sau P2P
OK, dar multisim pentru sistemul de simulare
cum ar fi PSpice / ocard sau I-condiment

nu pentru Analog utilizator de proiectare ASIC

Nu există nici o Verificaţi RDC pentru L-Edit ....

Şi lucrările schematică pentru numai 16 de tranzistori de mai jos ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back