amplificator Variable Gain

P

peterVM

Guest
Stie cineva despre o carte buna sau articol despre proiectarea un amplificator de variabilă câştig la frecvenţa RF?

Şi, probabil, cu un răspuns de fază fixă faţă de variaţie câştig?

/ Peter

A fost destul de dificil de a lua orice cărţile vorbesc despre VGA (mă întreb de ce), dar în cele din urmă am găsit ceva de citit despre în Horowitz Paul (Arta de a Electronice .. pare rău că nu pot aminti titlul de bine).

Multumesc mult.Voi încerca să obţineţi o deţine din carte.Dacă alţii ar trebui să fie interesat de carte este: "Arta de Electronica, de Paul Horowitz, de la Cambridge University Press, de la 1989 şi retipărită în 1993".

Aţi (wee_liang) de către orice şansă a proiectat un VGA?

Da.

Dar, de a putea posta interogări pe forum, vei fi surprins de numărul de persoane care au facut-o (cred).

Am constatat că IEEE are mai multe despre acest subiect, puteti gasi acolo.

Sunt, de asemenea, interesat pentru a obţine câteva informaţii despre VGA.Am încercat NATSem, ei au unele bun info

Ce interval de frecvenţă sunt vorbesti?
Pentru frecvenţele HF (de la 0 la 50MHz), care le puteţi verifica aplicaţii Note despre dispozitiv analogic AD60x serie de IC's.

Îmi amintesc un articol bun de la B. Gilbert despre acest subiect, dar nu pot să amintesc titlul.
Poate cineva stie acest articol.

as I know,
1 Utilizaţi câştig de înaltă OPA rezistor a comuta
2 Utilizaţi GM amperi şi tunning curent

Vorbesc despre o frecvenţă de aproximativ 1,6 GHz, note astfel, aplicarea despre VGA pentru 0 - 50 MHz nu este, probabil într-adevăr de gând să mă ajute, dar, datorită oricum.

Eu am fost de fapt, simularea unei celule Gilbert, în cadenţă cu rezultate bune.Cu dreptul de curăţare care le-a ridicat o gamă dinamică (câştig mare variabila), menţinând în acelaşi timp o variaţie a scăzut fază cu diverse câştig, pe care am nevoie.

Has anyone a avut noroc cu o altă configuraţie decât o celulă de Gilbert pentru un VGA la mai mult de 1 GHz?

Eu am folosit cu rezultate bune IC următoarele:

AM 2701 de la Pacific Monolithics.
Este de lucru 800 - 4500 MHz.

Atenuare 30 dB max.

Mandi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back