amplificator RF oscila

L

liberal

Guest
în downconverter mea, DACĂ partea de după mixer estewithout signal in

,i measure the signal after BPF2 there is a frequency at about 150MHz,about -31dbm,then i disconnect BPF1 and amplifier ,then measure the signal after BPF1,there is no signal.then i disconnect amplifier with BPF1 and BPF2,then measure the amplifier output ,there is a 150MHz signal ,which has the same amplitude as measurement first.then i connect BPF1 and amplifier ,then touch the path between BPF1 and amplifier with my hand,then the signal measured above disappear.anyone can explain this?amplifier oscillates?how to solve it?

o BPF1 (60MHz LC )----> MMIC amplificator RF (Gali-5 mini )----> BPF2 (60MHz LC )---> detector
fără semnal in,

măsura I semnalul după BPF2 există o frecvenţă de la despre 150MHz, despre-31dbm, apoi mi-am deconectaţi BPF1 şi amplificator, apoi se măsoară după semnalul BPF1, nu există nici o signal.then i deconecta amplificator cu BPF1 şi BPF2, apoi de măsurat output-amplificator, există un semnal de 150MHz, care a amplitudine aceleaşi ca masura first.then ma conectez BPF1 şi amplificator, apoi atingeţi calea între BPF1 şi amplificator cu mâna mea, apoi semnalul de măsurat de mai sus disappear.anyone poate explica acest oscilează? amplificator? Cum să o rezolve?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back