am putut Vdd = Vds de FET.

A

adnansiddiqui

Guest
Am o sursă de tensiune de 28 V. Este posibil, în biasing FET avem loc nici un resitor la exodul şi să facă Vds fel ca Vdd pentru că am nevoie de Vds = 28V.Sau nu va funcţiona, şi nu un general practice.Please spune-mi.

De obicei, atunci când cineva este vorba despre biasing el înseamnă Vgs nu Vds.
Eu nu înţeleg întrebarea dumneavoastră.

Trebuie să părtinire FET la Vds = 28 V.but limita maxim de aprovizionare, de asemenea, este de 28 V. Prin urmare, am să proiectare biasing topologie în aşa fel încât nici o cădere de tensiune, înainte de scurgere.Este posibil ca ma conectez de aprovizionare direct la exodului pentru a preveni căderea de tensiune sau nu este fezabilă.?

În opinia mea, este posibil să aveţi, dar aparatul Dvs. ar trebui să aibă capacitatea să se ocupe de acest domeniu de mult electric între scurgere şi sursa.
acest câmp electric de mare poate deteriora tranzistor dumneavoastră.

U re o coală de tipar draimn rezistenţă ca RDS a FET este mic; scurtcircuitarea curent.care poate să distrugă aparat.

rajharvijay a scris:

În opinia mea, este posibil să aveţi, dar aparatul Dvs. ar trebui să aibă capacitatea să se ocupe de acest domeniu de mult electric între scurgere şi sursa.

acest câmp electric de mare poate deteriora tranzistor dumneavoastră.

i think tensiune tha este prea mare, astfel domeniul elec poate b suficient de puternică în destrying aparat ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back