Am nevoie de o precizie de 1:1 transformatoare

T

toonafishy

Guest
Am nevoie de unele de precizie 1:1 transformenrs RF pentru montare pe PCB. Gama de frecvenţe este de 950MHz la 2150 MHz. Ştiu că pot cumpăra cheapies, cum ar fi M * A / C * O * NE * T * C * 1-1-13, dar am nevoie de faza de mai bine de potrivire în banda de frecvenţă. Cineva să mă ajute aici?

Încercaţi http://www.minicircuits.com [quote = toonafishy] Am nevoie de unele de precizie 1:1 transformenrs RF pentru montare pe PCB. Gama de frecvenţe este de 950MHz la 2150 MHz. Ştiu că pot cumpăra cheapies, cum ar fi M * A / C * O * NE * T * C * 1-1-13, dar am nevoie de faza de mai bine de potrivire în banda de frecvenţă. Cineva sa ma ajute aici [/quote]?

Vă mulţumim! Am incercat deja aceste surse. Problema este că echilibrul faza de aceste transformatoare este foarte slabă, la limita superioară a domeniului de frecvenţă a acestora. Ea poate fi la fel de rău ca de 20 de grade! Voi încerca în continuare, dar mulţumeşte pentru sugestii

Dacă costul este nici un obiect, există companii care fac transformatoare de obicei la specificaţiile dumneavoastră. Douăzeci de ani în urmă, Lorch a fost unul dintre ei. Unele dintre reviste cu microunde au directoarele de cumparatori, care pot fi utile pentru tine.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back