am nevoie de circuit echivalent de la ADS.

B

BKD

Guest
Does anyone have tutorial (sau orice alt material în legătură cu această problemă) din buidling circuitului echivalent de antenă cu anunţuri.
Eu sunt de succes, cu crearea unor antene armonice noi suprimarea şi acum trebuie să facă de circuit echivalent cu anunţuri.Nu am nici o experienţă cu acest unul.
Thnak mulţumesc foarte mult

u poate simula antena în impuls, şi dacă u au sparamters a u antenei se poate utiliza în anunţurile

khouly

S papameter putem simula în orice program de simulare şi de export la ADS.Dar, de la parametrul S Cum vă puteţi circuit.You echivalent cu a pune unele elemente lumped şi încercaţi pentru a simula pentru a obţine acelaşi para S cu antena???Este că modul în menţionate de dumneavoastră??

yu nevoie de circuit equivlent, u a putea folosi doar paramters S, şi echivalente pentru antena

, dar există o caracteristică a ADS numit condiment model de generator poate ajunge paramters S şi converti în bandă largă model de condiment

khouly

@ khouly
cum se poate S4P fişier generate de condiment fi vizionate?acesta poate fi utilizat cu date element într-ADS, dar poate vom vizualiza sale componente lumped equavalent?

nici nu am încercat S4P fişier pentru al converti în echivalent condiment, dar am cautat manuală şi instrument atunci când u deschide generatorul Spice model de bandă largă, u a putea deschide fişierele de S * P, acest lucru înseamnă că u pot utiliza mai multe porturi

khouly

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back