am hav instalat ic5033 în Redhat 9 dar cant fugi de ce??

G

GaffarEEE

Guest
draga frnds,
Am instalat în VMWare .. Redhat 9 şi, de asemenea, instalat ic5033 hacker cu script-ul, dar cant rula după ce arată calea de cadence/ic5033/dfll/bin şi aşa mai departe.de ce nu se execută după ce fac toţi paşii writtin pe fişierul readme.
te rog ajută-mă?

te-ai crea o legătură instrumente?(de exemplu, ar trebui să aveţi o tools.lnx86 director, care este moale se leagă de unelte director)

da-mi frnd nu am gasit bashcshrc fişier ......... unde este?

export CDS_INST_DIR = / opt/cadence/ic5141
export CDS_HOME = $ CDS_INST_DIR
export CDS_DIR = $ CDS_INST_DIR
export CDSDIR = $ CDS_INST_DIR
export IC5141_HOME = / opt/cadence/ic5141
export CDS_VHDL = $ CDS_DIR / tools / leapfrog
export CDS_Netlisting_Mode = Analogic
export CDS_AUTO_64BIT = toate
export CDS_LIC_FILE = / opt / metru / license.dat

export MOZILLA_HOME = / usr / bin / netscape
export XKEYSYMDB = $ CDSDIR/share/cdssetup/tdmX11/XKeysymDB
export XNLSPATH = $ CDSDIR/share/cdssetup/tdmX11/nls
export CDS_WAVESCAN_JRE_DIR = $ CDSDIR/tools/jre1.42
export LD_LIBRARY_PATH = $ CDSDIR/tools/lib/64bit: $ CDSDIR / tools / lib
PATH = $ PATH: $ IC5141_HOME/bin: $ IC5141_HOME/tools: $ IC5141_HOME/tools/bin: $ IC5141_HOME/tools/bin/64bit: $ IC5141_HOME/tools/dfII/bin: $ IC5141_HOME/tools/dfII/bin/64bit : $ IC5141_HOME/tools/SKILL06.20/context: $ IC5141_HOME/tools/SKILL06.30/context: $ IC5141_HOME/tools/SKILL06.30/context/64bit: $ IC5141_HOME/tools/dracula/bin: $ IC5141_HOME/tools / dracula/bin/64bit: $ IC5141_HOME/tools/spectre/bin

export PATH

export LM_LICENSE_FILE = $ LM_LICENSE_FILE: / opt / metru / license.datmodifica calea ca pe nevoile dumneavoastra.

amaneta

mersi ... dar am scris în icfb & terminal care le afişează fereastra de eroare de ceea ce este Konsole pentru kde ...... Cum pot rula în Konsole de kde pentru ic5033 ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back