Am fost un om RF proaspete, unele întrebări cu privire la RF

R

RF_beginner

Guest
pentru a fi un om în stare proaspătă, Cum ar trebui să înceapă?
Aş dori să înveţe PLL tehnologie, carte care ar trebui să alegeţi pentru a începe? mersi

Samsung planuje na wrzesień dużą premierę, jaką jest nowa wersjs phabletu Galaxy Note, ale to nie jedyne nowe urządzenie w ofercie koreańskiej firmy, które trafi do sprzedaży w drugiej połowie 2014 roku. Już na początku tego miesiąca poznaliśmy Galaxy Alpha, czyli 4,7-calowego konkurenta dla niezaprezentowanego jeszcze iPhone'a 6.

Read more...

salut omule,
cea mai bună începe cu 2, în funcţie 2 experienta mea, este de 1 pentru a revizui bazele RF & cuptor cu microunde, inginerie, & afterwhich alege subiect ur intersted în mai bine de lectură unele lucrari si articole.

Faza a blocat buclele, pentru Blanchard, Alain ar trebui să fie ok

Da, dacă ai RF simulare unelte,
puteţi rula un exemplu PLL şi începe de acolo ....

Există unele informaţii utile PLL aici:

***. national.com / appinfo / radio /

Acest articol poate util
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

Faza-blocate Buclă Design Fundamentals

Faza-blocate-Buclă Building Block cu analogic de tensiune Oscilator controlat de fază şi de frecvenţă Detector

Vă mulţumim pentru prietenii mei "reply.Maybe armonie sugestia este righ, dar foarte complex.Maybe PLL este principiul de bază este usor de inteles, dar daca merg mai profund, formula tulbure şi despre mine .... RF instrument de simulare, este ADS un bun început?

Experienţa mea de a folosi orice instrument CAD este că trebuie să obţină cel puţin cunoştinţe de bază cu privire la această temă.Ca urmare a manuală şi faceţi clic pe butoanele sunt un lucru, poate că unele circuite poate fi construit cu succes în acest fel, în timp ce exact înţelegerea lor este alta.

Pentru PLL design, un bun început ar putea fi "Faza-blocate buclele de proiectare, simulare, şi Application" de Roland E. Cel mai bun.Este o clasica una.Uneori Agilent prevede, de asemenea, gratuit CD-uri cu privire la modul de a construi PLLs, PAS,
etc S-ar putea ajuta,
de asemenea.Puteţi la rândul său, site-ul său pentru mai multe informaţii.Succes.

PLL nu este cea mai uşoară de a învăţa subiect.Cu toate acestea, puteţi începe prin citirea unor reputate text carte ca analogic de design de Razavi şi Thomas Lee, pentru a începe cu.PLL Hajimiri a scris o carte, dar acest lucru mai mult pentru un utilizator avansat.Du-te la UCLA ICSL site.Folosite pentru a avea o mulţime de hârtie pe PLL, dar nu au fost acolo pentru un timp îndelungat.

Cred ca exista nimic de-a face cu excepţia RF PA în RF domeniu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back