AM de transmisie

G

GW8LJJ

Guest
My homebrew transmiţător (4-125 ventil) se transmite folosind farfurie şi ecran modulations şi Impunerea în jur de 100 waţi transportatorului.Cu toate acestea, la sfârşitul primi Este de remarcat faptul că numai o sideband împreună cu principalele transportatorul este primit.Toate de energie este în una din sidebands numai.Orice sugestii, la ce ar putea cauza asta?

Eu nu cred că ar fi acest raport, cu excepţia cazului în care persoana are un spectru Analyzer.Multe cheltuieli şi efort a fost făcut în 1950 pentru a produce o sideband.Nu cred că zeii sunt zambitoare pe tine.

Ha!Da, dar eu pot să vă asigur că-mi transmiţător este producătoare de transportator şi modulării este dominantă într-una din sidebands.Ea nu poate fi văzut pe analizor spectru becaue, deşi nu se referă la trupa (80mtrs) nu au de rezoluţie care urmează să fie posibilitatea de a vedea de sidebands!Cu toate acestea, la primirea scop în care există mai multe software-ul care s-au definit radiourile care nu au ca rezoluţie.

Acesta poate fi cazul, că aveţi o neobişnuit de mare Q LC tanc, sau de antenă de potrivire filtru.Dar pur şi simplu tuning la transportator ar trebui să elimine orice sideband unsymmetry.

Ca o altă explicaţie, aceeaşi trăsură pentru două DST pot fi utilizate la receptor site-uri.

Încercaţi să receiviing de la un alt recipient si apoi verifica.Văr, este, practic, nu este posibil pentru a produce singur partea trupei, cu o AM transmiţător.Succes.
VU3BEP

Toate remarcat.

FvM: Asta este, probabil, răspunsul corect la această problemă.

VU3BEP: Acesta a fost primit pe trei receptoare diferite DST la diferite QTHs.Nu
e destul de SSB ca eu sunt de asemenea radiante transportator.E doar faptul că modulare de energie este predominant într-un sideband.

Înfoiat: Poate că ar trebui să brevet-o!

Cu un operator de transport şi sideband va fi o componentă FM.A se vedea în cazul în care receptorul setat la FM demodulation are o ieşire.

Înfoiat.
Sunt de aşteptare pentru un DST, astfel încât nu pot vedea rezultate pentru mine.Eu nu am FM demodulation pe orice de meu HF receptoare.Pentru a efectua fără ajustări de monitorizare este doar de lucru orb de curs.Sunt doar ghidat de personal foarte bine autorizat la primirea scop.Deşi acest lucru se întâmplă pe-acasă ceai TX appaently acest fel de problema a fost, de asemenea, a asistat la o comerciale TX.

Dacă acestea sunt pe distanţe lungi observaţiile, frecvenţa selective fading poate da o explicaţie?

FvM: Nu, toate sunt de la localnici (toate 15 mile în linie dreaptă).

Pranam77: Ceva diferit.Am de asemenea, proiectarea şi fabricarea PCB-uri, dublu-o parte pentru hobby mici ruleaza
etc am câteva întrebări.Pot sa va contacteze direct sau ati prefera prin forum?Mulţumesc.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back