Altium!

B

binu G

Guest
Eu am o experienţă recentă în Altium Designer 6.
i într-adevăr modul în care oamenii spun acest lucru este un bun produse de plastic şi valoare pentru bani.

i luat total iritat, prin utilizarea acestui instrument.timp de mai multe mi-am pierdut datele nesalvate, deoarece accident.chiar dacă ei o copie legală.

nu auto de rezervă
nu flexiblity rutare în urmă, Trace intra in buc în cazul în care sa tras.

iam nu sunt sigur că acest lucru este cu experienţă, cu toţi utilizatorii.
sau a utilizatorului care a folosit Protel nu are cunoştinţă de alte software-uri.

personal de cererea mea de altium este de a opri eliberarea şi de a salva oameni ca să se evite urasca de proiectare.

Nu orice unul avea o opinie despre aceasta?

Binu G

hi Binu,

I sînt folosire it pentru ceva timp, software-ul este într-adevãr gud, stiu u pentru a seta profilul pe primul loc.

dacă aveţi orice îndoială în @ ltium, lasă-mă să ştiu ....Ramesh

Ramesh fine, poate tu, te rog spune-mi cum pentru a seta profilul?

1.eu am nevoie la spre a face auto a salva.
2.i dont nevoie de mai multe pop-up atunci când faceţi clic pe I, pe urmă, să spunem dacă utilizarea Modului I pentru a selecta modul pe care eu am nevoie globaly.
3.ar trebui să elibereze automat odată ce piesa este sfârşitul la un pad.
4.eu am nevoie pentru a împinge cateva piese la un moment dat pentru a insera un alt urmă.

Mulţumiri
Binu G

Mi-am pierdut complet de o zi de lucru chiar şi după ce am salvat.Când am încercat să încărcaţi salvat designul meu a doua zi a venit cu un mesaj că fişierul a fost deteriorat şi nu a putut fi deschis.Am avut de a începe cu versiunea am salvat cu o zi înainte.Eu nu am fost impresionat!

binu G a scris:

Ramesh fine, poate tu, te rog spune-mi cum pentru a seta profilul?1.
eu am nevoie la spre a face auto a salva.

2.
i dont nevoie de mai multe pop-up atunci când faceţi clic pe I, pe urmă, să zicem Modului I în cazul în care se utilizează pentru a selecta modul pe care eu am nevoie globaly.

3.
ar trebui să elibereze automat odată ce piesa este sfârşitul la un pad.

4.
eu am nevoie pentru a împinge cateva piese la un moment dat pentru a insera un alt urmă.Mulţumiri

Binu G

hi binu,

întrebările dumneavoastră în mod clar a fost un fel de răspuns de pisică casă, thats limitarea @ ltium, în loc de cribbing despre software-ul opta pentru Paduri / Allegro, i se va pariu că toate problemele vor fi rezolvate pentru totdeauna.

Thanx pisica casa pentru răspunsul dumneavoastră ...

-Ramesh

House_Cat a scris:
3.
Din nou ...
du-te la Tools> Preferences> PCB Editor> Interactive Routing> Interactive Routing Opţiuni şi selectaţi fie "Auto Complete" sau "Opriţi automat de rutare".

binu G a scris:iam nu a reuşit să găsească "Tools> Preferences> PCB Editor> Interactive Routing> rutare interactivă" în meniul meu de preferinţe.Binu G

Daca esti nemultumit cu Protel / Altium şi
ar dori să încerce altceva si gratuit doar încearcă Kicad.
Nu va trebui să plătească nici un ban, la toate de licenţe şi de nici un fel.Nu vei avea accidente, fişiere corupte, etc ..
I was folosire Protel înainte şi a fost foarte deranjat de mult cu preţurile de licenţe şi faptul că nu am putut deschide desene sau modele meu de acasă sau în orice alt loc în care nu aş fi o licenţă disponibile ....
O altă problemă, biblioteca mea personală de mare pe care am creat în Protel este complet blocat Protel.Nici o şansă pentru a citi sau de import este în orice alte software-uri ....

Aşa că am schimbat la Kicad.
Nu mă pot accesa oriunde desenele mele sunt eu, nu licenţe, nu crashs, etc.

Dă Kicad un try, nu veţi regreta:
http://www.lis.inpg.fr/realise_au_lis/kicad/

S.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back