Altera şi Xilinx cablu JTAG

G

gargamel_67

Guest
Aş dori să ştiu dacă Altera şi cablu Xilinx "JTAG sunt compatibile?

Aş dori să utilizeze un cablu Altera JTAG pentru a configura un Xilinx CPLD cu software-ul Xilinx.Este posibil?
Has anyone deja facut-o?

Nu am încercat @ cablu ltera pe X * Linx, dar sarcina ar trebui să fie simplu: Comparaţi documentaţia de cabluri, şi a vedea dacă se potriveşte.

Nu conta pe orice compatibilitate din cauza unor probleme de software în cazul în care cablul este nimic, ci un simplu pasiv (sau doar cu drivere simplă) sau prin cablu serial port paralel.USB versiune de la @ ltera propably nu ar funcţiona.

@ ltera are mai multe cabluri de diferite, în funcţie de aşa că dacă aveţi MasterBlaster sau BitBlaster sau ByteBlaster, s-ar putea reuşi.

A se vedea paginile web ale acestora pentru documente cu privire la @ cabluri ltera:

http://www.altera.com/literature/lit-devkits.html

Ai link-ul pentru X cablu Linx * mai devreme de la drwho78 în acest forum aceeaşi ...

Cred ca s-ar putea încerca să facem un pic temele cu aceste foi de date, şi a vedea dacă cablul special, aveţi de gând să utilizaţi este compatibil cu X * Linx.

Succes,

TED

Eu am comparat Xilinx şi @ ltera cabluri paralel descărca o vreme înapoi.Ele nu sunt interschimbabile.Port paralel Pins folosit între cele două cabluri care nu sunt la fel.În ceea ce priveşte celelalte versiuni de cabluri de descărcare, acestea nu sunt întru interschimbabile

Cele două cabluri de descărcare sunt destul de simple pentru a construi.Acesta ar trebui să costa mai puţin de 20 dolari în piese pentru cele două cabluri.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back