alimentare problemă

N

nikhilele

Guest
atunci când i trece pe sau în afara încarcă în aceeaşi cameră, în care mi controler de bord este acolo de 89c52 get reset.cauzate de tensiune şi curent tranzit.
Sunt folosind filtrul capacitr 3300uf/40v.

Cum a-mi proteja sistemul de tranzit sau de la aceste surges.

salut,
aveţi nevoie de 2 furniza pământ buna pentru furnizarea ...şi pe PCB de asemenea, nevoie de u bun motiv ...

sau pune o mică valoare inductor în serie şi / precum şi un condensator, în paralel cu linia de ur putere de circuit ...
condensator pune numai în cazul în inductor cannt rezolva problema ...

acesta nu va excursie în circuit ..

TC,
tom

Ce valoare de inductor i ar trebui să utilizeze,
precum şi valoarea de condensator este aproape 0.1uf Am dreptate pentru acest

Am buna suppy pământ.
Cum pot să-şi defini un bun motiv.
Am folosit un 47uH de inductor şi 0.01uf de condensator de a suprima, dar problema este de 60% rezolvata.

Salut

Sper ca s-au folosit de-cuplare condensator ca apropierea UC posibil.în al doilea rând, te-ai legat de resetare cu rezistenţă şi capac pentru soft de recuperare.

Ar trebui să fie greu pentru orice zgomot pentru a trece printr-o bună sursă de alimentare.

Mulţumesc

fara sa stii mai multe detalii, este foarte greu de a da un sfat bun.

Dvs. de alimentare cu energie filtru PAC este destul de mare şi de Aş fi surprins dacă AC tranzit au fost cauza
dvs. DC alimentare probleme.

Sunt de acord cu AVM_NOIDA - folosiţi întotdeauna bypass (decuplare) capace de pe digital chipsuri.Dacă vă reseta este tras de mare, încercaţi să scadere de valoare a trage rezistenţă (dacă a avut o 100K, încercaţi 10K).

Dar, mai important, ceea ce face şi controler de control?Dacă acesta este un autovehicul sau solenoid sau releu (electromagnetice aparat), trebuie să se descurce cu Înapoi EMF din bobină (e).BEMF va face mai rău decât să vă reseta procesor - poate ucide-l,
de asemenea.Un simplu dioda poate fi tot ce ai nevoie, dar fara sa stii de detalii, nu pot să-ţi spun ce să fac.

Un Schema ar fi de ajutor în a vă da mai bun sfat.

meu pullup rezistenţă este 10K şi eu nu sunt de conducere de la orice inductiv de sarcină, de alimentare este o punte de legătură redresor urmat de condensator filtru şi apoi de reglementare o sa o simplă, nu numai UC este efectuată meu PIR senzor da alarmă falsă.

Folosiţi un osciloscop pentru a vedea ce se întâmplă în producţia de sursa de alimentare
a transformatorului.Poate că
dvs. curent alternativ linie nu este bun, este şi care se încadrează în jos de fiecare dată când trece pe ceva.Asta ar putea face ca tensiunea de intrare pentru a liniar de reglementare care intră sub limitele de mai jos.

Aşa cum am înţeles pe care îl utilizaţi pas în jos transformator, urmată de o punte de legătură, de filtrare şi de reglementare.Dacă da, atunci utilizare gata făcute AC linie filtre.Acestea vor reduce orice creştere rapidă (de inalta frecventa) de zgomot pentru a trece prin transformator.Vă rugăm să înţelegeţi de răspuns de transformator în cazul în care acesta este supus la moment în creştere rapidă de intrare Spike.Acest lucru poate genera suficientă peste tensiune secundară în care vor merge pana la dispozitivele dumneavoastră.De asemenea, vă face cu circuite electrice de mare impact.De condensator ar trebui să fie în mod fizic între redresor şi de reglementare.Dvs. de-a face cu tranzit şi nu starea de echilibru situaţia aspect, prin urmare, trebuie să fie corecte.

Am menţionat anterior că este dificil pentru a zgomotului pentru a trece printr-o bună sursă de alimentare.

Mulţumesc

Dacă nu sunteţi de conducere inductiv încarcă atunci este fie sursa de alimentare sau o sursa de zgomot, care este cuplat la inductiv cum unele sarcini.

Daca este sursa de alimentare, ar putea, te rog, să ne arate schematică.Este posibil ca inductiv încarcă provoca o scădere de tensiune şi de reţeaua de alimentare cu energie dumneavoastră nu este în măsură să se descurce cu tranzitorie picătură, fara a vedea în graficul de circuit, este foarte greu să te ajute.

Conductoare de zgomot: a pus un choque inductor la GND linie de asemenea, şi o sursă de rezistenţă în faţa dumneavoastră condensator, o bună valoare depinde de frecvenţă a zgomotului şi condensator.Pune-100nF condensator în paralel cu 3300uF condensator şi în Vcc de aderenţă de toate IC şi în PIR pod.Dacă este posibil să introducă televizoare sau MOV
de a se proteja de mari tensiuni.

Radiat zgomot: Pune-ti bord la o caseta de conductoare, dacă este posibil ...

Doar o întrebare?Sunteţi folosind 3300uF/40V condensator 5V într-o sursă de alimentare?Dacă da, încercaţi să utilizaţi unul cu mai puţin de tensiune nominală.Sau ai de a reduce această tensiune cu o comutare de aprovizionare?Dacă da acest aprovizionare poate fi problema ta.

leomecma

De ce ar fi de tensiune nominală de la condensator contează?Atâta timp cât acesta este mai mare decât valoarea reală a folosit de tensiune, nu ar trebui să fie o problemă.

1) Încercaţi să dezactivaţi micon de resetare PIN-ul, în cazul în care nu se întâmplă reiniţializaţi din nou, apoi se concentreze pe cale de reiniţializare, poate fi senzorul de tensiune trebuie să fie adăugate.

2) Dacă totuşi se întâmplă, atunci este linia de putere întrerupere problemă.adăuga sufoca, filtru de pregătire corespunzătoare, Vă rugăm să reţineţi că condensator valoare va fi afectat de rezultat, DAR filtru de tensiune nominală nu ajuta la filtru de performanţă

De asemenea, se întâmplă din cauza calităţii scăzute transformator.Este posibil să fi unele reţeaua de scurgere pentru a secundar de lichidare.Încearcă orice alt transformator de înaltă calitate.

e acolo, orice metodă de verificare a transformatoarelor de calitate

cineva de aici ştiu cum vom proiecta un circuit de tarifare? WAT Adică de circuit a fost temporar, în calitate de sursă de alimentare, atunci când nu există nici o aprovizionare.de exemplu, ca un black-out sau something.if există electric de alimentare, atunci se va desfăşura pe circuitul de curent alternativ în loc de desecare curent de la perceperea de circuit?

vorbim despre 240 AC şi perceperea de circuit trebuie să furnizeze 24V DC atunci când este tăiat de energie electrică.

Stiu ca este prea mult pentru a cere de schematic, dar i-adevăr nevoie de ea. mulţumesc

Ce este sarcina pe care o comutare de putere pentru a?Nu au o mare capacitate?Este apropiere a operatorului sau este la sfârşitul unei lungi de cablu?

Dacă sarcina este capacitiv, acesta poate fi supt prea multe electroni afară de mare putere de aprovizionare capac, atunci când puterea de a trece de sarcină.Sau, poate, de alimentare cu energie PAC a prea mult ESR şi încărca-a rândul său, în momentul de faţă de tranzitorie determină o scădere de tensiune mare la capacul
de ieşire.Ambele situaţii de moment se poate produce o scădere a tensiunii de alimentare, astfel cauzând vă brun-out circuit pentru a reseta CPU.

Dragă,

Cred că, dacă se poate utiliza o miniatură de reglementare în apropierea dumneavoastră microcontroler funcţionează

better.for exemplu, dacă puteţi, folosiţi-vă de lângă 78L05 chip, şi, de asemenea, utilizarea de decuplare

condensatori (De obicei folosesc 47 ~ 100u Tantalium 10 ~ 100n ceramice fara probleme)

Reglementare a pieţelor de obicei, locul de muncă mult mai bine decât orice condensatori.

dacă există o problemă, după care va verifica resetare PIN în PCB.

Succes.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back