algoritm pentru separarea semnalului

J

jemsal

Guest
Bună tuturor,

I sînt trying pentru a rezolva o problemă şi am întrebat dacă aţi putea să-mi spuneţi dacă există un algoritm care ar putea ajuta-ma cu asta.Ar fi de preferat una care i-ar putea pune în aplicare în Matlab.Şi ar trebui să arate că eu sunt destul de nou pentru întreaga zonă, astfel, vă rugăm să fie un fel:)

Aici e problema:
Am două semnale care sosesc cu o întârziere de timp uşoară între ele.Nimic nu se ştie despre forma de semnal care soseşte mai târziu, dar am o idee de forma de la primul semnal de măsurare este în amonte (deşi este foarte probabil forma sa a fost modificat un pic).Vreau să fie în măsură să separaţi-le, eventual, prin furnizarea de forma cunoscut al semnalului care ajunge primul şi suprapunerea a semnalelor de ambele.Semnalul de formă cunoscută poate să fi fost completate sau diminuate şi i sînt presupunând un sistem liniar.

Vă rugăm să ajute.
Şi lasă-mă să ştiu dacă aveţi nevoie de nici o detials mai mult.

Salut,

Am întâlnit o problemă similară în analiza de 2 semnale diferite.
Practic Aş sugera că puteţi calcula Frecvenţa de semnal cu ajutorul DFT.
prin luarea de probe intermediare, în cazul în care funcţionează, în cazul în care nu, atunci ai putea face unele filtrare banda de trecere folosind filtre.

is very vague, however.

Descrierea sună ca o problemă de semnal standard de teoria textului carte, pe termen cunoscut forma de semnal
este foarte vag, cu toate acestea.Tu ar trebui să menţioneze, de asemenea, care sunt de fapt semnalul parametri cunoscute, daca este de exemplu, un semnal periodice sau de lungime perioadei de inifinite, daca este definită în timp sau de domeniu de frecvenţă.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back