Ajutor ..

E

electronproton

Guest
Salut baieti ..

Am nevoie de ajutor cu meu proiect ..Sunt proiectare a unui Seif cu ATmega16 ..Şi-l pot păstra date care conţin momentul în care caseta este deschis (folosind 24C256) ..

Şi mai târziu de date poate fi citit de un calculator (sau PDA) ..şi vreau de comunicare, folosind USB ..

Deci, întrebarea mea este cum se comunică ATmega-computer folosind USB?

Mi sa spus că-mi dispozitiv USB ar trebui să fie de client ..Poate cineva ajuta, deoarece eu
sunt încă la noi electronică ..

Thx baieti

Salut,verifica aceste link-uri, acestea pot fi de ajutor în proiectul dumneavoastra.

AVR şi USB

ftopic344030.html

Noţiuni de bază de date dintr-un GPS, un mouse USB în Atmega16

ftopic344492.html

AVR chip şi USB de la zero - soft / hardware

ftopic143959.html

USB la RS232 Utilizarea Atmel ATtiny2313 sau ATmega8

http://makecircuits.com/blog/2009-03-23-usb-to-rs232-using-atmel-attiny2313-or-atmega8.html

Dacă sunteţi nou în USB şi AVR merg mai bine pentru USB la serial ca o punte de legătură ft232 chipsuri.

MicroCon

Cred că v-ar putea folosi de-USB (fosta AVR-USB) sale foarte uşor (dacă ai de lucru cu uşurinţă cu AVR-gcc) pentru a instala o aplicaţie de genul asta.(este un exemplu gata să citească şi să scrie eeprom de o AVR prin USB ... Este,
de asemenea, HID deci nu este nevoie chiar şi de a instala un driver de pe computer !!!!) cred că asta este ceea ce aveţi nevoie înainte de a merge în adâncime aaplications USB (folosind AVR USBs şi aşa ...)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back