Ajutor VCO cu zgomot de fază de analiză cu SpectreRF

F

frank_8017

Guest
Salut,

Eu sunt în prezent în faza de simulare a unui zgomot VCO wih Cadence spectreRF AA instrument de simulare.Am citit în fişierele de ajutor AA cu privire la faza de zgomot simulare a oscilatoare şi cadenţă
de whitepaper "oscnoise.pdf" disponibile pe net.

Problema pe care o am este urmatoarea:

Ce este, în sensul de "sideband" (menţionată de către "maxsidebands" teren situat în PNOISE formă)?

În ajutorul fişier, un sideband Ki este definită prin următoarea ecuaţie:
f (noisesource) = f (de) Ki * fond (PSS)
Asta înseamnă că o sideband defineşte zgomot frecvenţe care sunt utilizate în calcul al PN jurul dorit armonice de ieşire?

În conformitate cu fişiere de ajutor, ar trebui să stabilească un domeniu de maxsideband la 0 (cel puţin pentru PN de oscilatoare).Nu ar trebui să o setaţi maxsidebands domeniu la un număr mare ca să evalueze PN datorită toate sidebands (indiferent care sunt)?

Problema mea este că rezultatele mele de îmbunătăţire 40dBs când am shitch de la un "maxsidebands" de la 0 la o "maxsidebands" de 1?
Aş dori să ştiu care a rezultatelor este de un real.

Orice ajutor va fi apreciat.
Cu respect
Frank -

Aceasta specifică câte armonici pe care doriţi să o includeţi.Nu este un foarte bun tutorial pe aceasta în manual.

Salut,

Am thougth numărul de armonici pe care doriţi să o unclude sunt specificate de "numărul de armonici" domeniul găsită în PSS analiza formular.
Sunt încă confuz cu privire la natura exactă a sidebands în PNOISE analiză.

Frank -

Mai întâi de toate, pe SpectreRF Teoretic, aceasta se referă la creşterea maximă sideband (aceeaşi ca şi armonici), ceea ce înseamnă că o creştere de maxim sideband va avea grijă de zgomot a contribuit, de la diverse armonicilor.Este important ca numărul de armonici setările în PSS ar trebui să fie egală sau mai mult de setările din PNoise maxim sideband.

Cred că sidebands maximă este mai mare cu atât mai bine pentru precizie, dar necesita mai mult timp de rulare.Luaţi notă de PSS setările şi reţineţi că setările
dvs. nu trebuie să depăşească niciodată de maxacfreq setările într-PSS.

Bună ziua tuturor, ce di u spui de bătaie de frecvenţă în pss analiza în spirit, este ur Oscilator frecvenţă de ieşire? De asemenea, este un independent de analiza a vco fază destul de zgomot sau u nevoie pentru a calcula în cazul în care zgomotul de fază PLL este o parte a system.i sunt în imposibilitatea de a calcula zgomot de fază de vco ca parte a sistemului PLL, spune-mi provoca spectru inout clk semnal este periodice şi aşa mai pss şi pnoise nu poate fi performed.please dea ur sugestii cu privire la acest lucru.

cu respect
amarnath

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back