Ajutor: Proiect de absolvire Idei

K

karim.elmahdy

Guest
Hei Baieti, aș aprecia dacă voi m-au ajutat și au propus idei pentru proiectul meu draduation în Comunicații majore. Vreau să fac ceva cu adevărat perfectă. dont a fi leneș pentru a răspunde vă rugăm să vă va obține trei puncte Mulțumesc în avans.

Cum despre a face un hardware modulare demonstrator simulator. Dacă îl pui într-o cutie destul de vă pot da la scoala pentru un demonstrator clasă. Ieșire poate fi vizualizat pe un analizor de spectru pentru a vedea formele spectrale. Dacă acest lucru nu este suficient puteți construi un demodulator pentru fiecare dintre tipurile de modulație. Apoi, aveți posibilitatea să le conecta împreună, printr-un atenuator pentru măsurarea BER versete SNR. Puteți construi un generator de numere psudorandom și compara primit la biți transmiși pentru a calcula BER. În cazul în care cablul dintre cei doi are un combiner puteți adăuga interferențe de la un generator de semnal modulat vă construi în sistem. O altă sugestie este de a nu face posturi duble aici, pe edaboard.com

Îmi pare rău pentru asta, am vrut doar să colecteze cele mai bune numărul de răspunsuri, și am vrut să vizeze grupul de fiecare forum ca RF și Antene și comunicare digitală, deoarece fiecare are propriile sale utilizatori. multumesc pentru idee frumoasă :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back