ajutor pentru un circuit capacitiv interfata senzorului de

M

malhi

Guest
hi eu sunt în curs de intership, prin meu ... i-au luat de locuri de muncă pentru interfata circuitului pentru senzorul de capactive. i-au luat problema, frecvenţa se schimbă foarte des în timp ce dielectric este 1. în acest următor fig http://images.elektroda.net/32_1251441166.jpg
32_1251441166.jpg

Vă rugăm să adăugaţi câteva informaţii cu privire la ceea ce schimbare de frecvenţă mai este?

thanx pentru a răspunde eu sunt, folosind opamp - OPA2350 comparator - LM339 frecventa este varing de la - 60 300 Hz,, i-au pentru a număra impulsuri, dar eu nu primesc cale de ieşire din acest modul de evaluare a impulsurilor de această varing frecvenţă

Pare ca ai uitat sa mentionez cateva detalii importante de circuit, de exemplu, un feedback de la ieşirea comparatorului la comutatorul de control? Cu toate acestea, dacă aveţi 60 - 300 Hz, în funcţie de capacitatea şi de măsurare este reproducable, circuitul pare să funcţioneze perfect. Dacă da, care e problema? PS: Dacă aveţi frecvenţe chaotical cu capacitate constantă, ar fi semnificativ pentru a descoperi pricinciple funcţionare a circuitului de control şi de a prezenta consideraţii, de ce o funcţionare stabilă ar fi de aşteptat, la toate.

Ne pare rău pentru că, i-au luat doar circuitul, nu este nimic menţionat valorile pentru componente şi de locuri de muncă mea este de a face controlerul a număra impulsuri de la ieşire. dar i-au luat o îndoială în acest sens, în cazul în care i-am păstrarea acelaşi dielectric (const). atunci de ce frecvenţa mea nu este stabil?

Tu nu a clarificat, la toate, în cazul în care "frecvenţa" vine de la. Nu e nici un generator de la circuit.

există o sursă de curent de 5-20 mA de ieşire, dacă am elimina sursa de curent nu există nici un efect sau o schimbare în frecvenţă, variaţia este constantă

Am de asemenea, unele îndoieli cu privire la acest circuit. Când simularea, nu există nici o variaţie de frecvenţă (frecvenţa este constantă în timp ce capacitatea este variabilă). Atunci când există un feedback de la comparator pentru a condensatorului de detectare, apoi frecvenţa este variabilă. Dar atunci, ce este utilizarea de surse de tensiune de intrare? De asemenea, se menţionează că sursa de curent este unul controlat. Dar, de fapt, care de tensiune / controalele curente care eu nu ştiu. Te rog ajuta-ma.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back