T
TERRYWU3
Guest
Stimate domn,
Am ceva confundat în proiectarea FPGA.Vă rog să-mi dai orice sugestie?FPGA meu este ciclon EP2C8 II-2081.SDR SDRAM de control:
Pot permite întotdeauna CKE şi întotdeauna nu fi de acord DQM OI pentru salvarea mea?
2.SPI Flash serie:
- Există o "păstrează" PIN-ul, am nevoie pentru a citi / scrie SPI Flash, dar acest lucru nu pare PIN
necesare.Vreau să trage de înaltă acest PIN, este corect?
- Cât de multe moduri de a arde de date în Flash, SPI, în cazul în care cantitatea de date de 16 Mbit meu de mai sus?
Datele mele este imaginea (format BMP), cred că arde viteza este importantă, astfel încât
RS-232 de transport nu este adecvată.
3.În cazul în care este posibil de a plasa un decodor JPEG în EP2C8?
Cât de multe celule logica are nevoie de el?
4.Adaug un MCU (cum ar fi 8051), pentru a comunica cu FPGA.În cazul în care utilizabile care utilizează numai:
date [7 .. 0] => juca o adresă şi bus de date
CLK => strob de semnal
RS => pentru FPGA să recunoască date [7 .. 0] este de date sau adresa
5.Despre FPGA Vccint 1.2V, nu ştiu ce consumul de energie, deoarece FPGA design
nu este terminat încă, dar hardware-ul meu trebuie pregătit înainte, vreau să folosesc AME1117
pentru a regla 1.2V pentru Vccint, este OK?
6.Reglaj: Are EP2C8 interne Reglaj ar putea aleatoare modificate?
Acum am loc un generator de ceas (ICS307)
Vă rog să-mi dai orice sugestie pentru aceste intrebari?
Foarte foarte mulþumiri ~
Am ceva confundat în proiectarea FPGA.Vă rog să-mi dai orice sugestie?FPGA meu este ciclon EP2C8 II-2081.SDR SDRAM de control:
Pot permite întotdeauna CKE şi întotdeauna nu fi de acord DQM OI pentru salvarea mea?
2.SPI Flash serie:
- Există o "păstrează" PIN-ul, am nevoie pentru a citi / scrie SPI Flash, dar acest lucru nu pare PIN
necesare.Vreau să trage de înaltă acest PIN, este corect?
- Cât de multe moduri de a arde de date în Flash, SPI, în cazul în care cantitatea de date de 16 Mbit meu de mai sus?
Datele mele este imaginea (format BMP), cred că arde viteza este importantă, astfel încât
RS-232 de transport nu este adecvată.
3.În cazul în care este posibil de a plasa un decodor JPEG în EP2C8?
Cât de multe celule logica are nevoie de el?
4.Adaug un MCU (cum ar fi 8051), pentru a comunica cu FPGA.În cazul în care utilizabile care utilizează numai:
date [7 .. 0] => juca o adresă şi bus de date
CLK => strob de semnal
RS => pentru FPGA să recunoască date [7 .. 0] este de date sau adresa
5.Despre FPGA Vccint 1.2V, nu ştiu ce consumul de energie, deoarece FPGA design
nu este terminat încă, dar hardware-ul meu trebuie pregătit înainte, vreau să folosesc AME1117
pentru a regla 1.2V pentru Vccint, este OK?
6.Reglaj: Are EP2C8 interne Reglaj ar putea aleatoare modificate?
Acum am loc un generator de ceas (ICS307)
Vă rog să-mi dai orice sugestie pentru aceste intrebari?
Foarte foarte mulþumiri ~