Ajutor necesare: cum de a simula PWM controler de sistem?

M

MicroE

Guest
vom face analiza AC atunci când ne elvuate răspunsul în frecvenţă a unui opamp.Cu toate acestea, pentru sistemul de controlerul PWM, cum am putea face aceleiasi analize.Am nevoie urgent de ajutorul tau fel, thanks!

Salut
A se vedea http://perso.wanadoo.fr/cbasso/Spice.htm
Am modelat tps54310 TI folosind Ben-Yaakov teoria lui.

YNHE

ynhe, vă mulţumesc foarte mult.

Cu toate acestea, eu nu sunt un model de solicitant sau instrument.Am nevoie de principiu şi ştiu cum să facă o astfel de simulare.Aşa cum am avut deja circuite total de tranzistor nivel.Vreau să ştiu dacă sistemul este stabil.

Orice fel de membri ar putea să mă ajute?

Salut
Ştiu că vă doriţi.
Există două tipuri de modele SMPS, unul este de comutare modele şi altul este modele medie.
Trecerea va expune modele de comportament ale unui circuit electric exact aşa cum în cazul în care au fost construite pe un machetate cu toate nonlinearities sale.
Aveţi acum este comutarea model.
Dar, circuite SMPS de obicei, funcţionează la frecvenţe înalte şi au timpilor de răspuns pe ordinea de milisecunde, ori analiza poate fi foarte lungă.Mai mult, este practic imposibil să se evalueze funcţia de transfer AC din circuitul simulat ca urmare a comuta.
Modele de mediu nu conţin componente de comutare.
Acestea conţin o ecuaţie unic de stat, care descrie
comportamentul medie a sistemului.
Deci, în scopul de a analiza sistemului de stabilitate, trebuie să construiască primul model de mediu al Controler PWM dumneavoastră.
Iti sugerez sa CARTEA DE STUDIU multe despre acestea.

YNHE

ynhe a scris:

Salut

Ştiu că vă doriţi.

Există două tipuri de modele SMPS, unul este de comutare modele şi altul este modele medie.

Trecerea va expune modele de comportament ale unui circuit electric exact aşa cum în cazul în care au fost construite pe un machetate cu toate nonlinearities sale.

Aveţi acum este comutarea model.

Dar, circuite SMPS de obicei, funcţionează la frecvenţe înalte şi au timpilor de răspuns pe ordinea de milisecunde, ori analiza poate fi foarte lungă.
Mai mult, este practic imposibil să se evalueze funcţia de transfer AC din circuitul simulat ca urmare a comuta.

Modele de mediu nu conţin componente de comutare.

Acestea conţin o ecuaţie unic de stat, care descrie

comportamentul medie a sistemului.

Deci, în scopul de a analiza sistemului de stabilitate, trebuie să construiască primul model de mediu al Controler PWM dumneavoastră.

Iti sugerez sa CARTEA DE STUDIU multe despre acestea.YNHE

Salut
A se vedea http://perso.wanadoo.fr/cbasso/Spice.htm
www.intusoft.comynhe

dacă u nevoie pentru a simula răspunsul în frecvenţă a unui ganerator PWM special, cu feed-back-cum ar fi cele utilizate în SMPS, este simplu:
buclă deschisă şi a adăuga un mic semnal de sursa de curent alternativ de tensiune, de referinţă curent continuu şi de a folosi simulare trecătoare, atunci, după soluţionarea timp (atunci când răspunsul a circuitului este în starea de echilibru) utilizarea FFT pentru a afla de amplitudine şi o fază prima armonic de frecvenţa de intrare, în acest fel u a putea găsi Bode complot al unui prieten bucla deşi PWM este neliniare!
Amintiţi-vă că este analiza mic signall nu un mare semnal.
prin această analiză a stabilităţii metodă de SMPS sunt posibile chiar şi atunci când frecvenţa de prelevare la bucla raportul lăţime de bandă nu este foarte mare!

BEST!

Ref Pls:
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

Am auzit analiza AC din SMPS numai fi realizat prin conversia modul de a comuta la modul de liniar.Ea poate fi realizat de macromodeling.Dar noi trebuie să determine polul principală şi punctul zero.Este important să se analiza de stabilitate.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back