Ajutor EXPEDITION PCB

V

v_kumar

Guest
HI,
are cineva are material de studiu pentru EXPEDITION PCB şi DESIGN CAPTURE, Dacă da, vă rugăm să dau link-ul.

Thanks in advance.

N-am mai văzut un "real" UserGuide 4 mentori Expediţia PCB, dar numai clasic Ajutor on-line.
Aceasta este doar vina BIG despre Mentor (... şi evident, preţul & politicii)

mkbs

Acest lucru este expediţie ghid al utilizatorului.Hope this ajutor.
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

aici de proiectare de captare ghid al utilizatorului.Hope this ajutor.

Am menţionat această problemă mai devreme de pe acest forum şi, de asemenea, s-au plans la Mentor.
Este destul de clar că nici un manual de real detaliate există pentru suita Grupul de lucru şi a instrumentelor sale
(DC, DesignView, ExpeditionPCB, Biblioteca Manager de cea mai mare parte).

De fapt, aşa-numitele manual este ceva mai mult ca o "Getting Started"
ghid şi Ajutor on-line este mult mai detaliate.Prima problemă de mare este faptul că
este imposibil de a parcurge un astfel de ajutor de la început la sfârşit, din cauza ei
Structura unexistent spre deosebire de o carte.A doua problemă este că
nu puteţi găsi un subiect / caracteristică decât dacă ştiţi cât de prima Mentor numeşte el.
Exemplu: Cum aţi găsi explicaţii cu privire la împărţirea o parte în mai multe
simboluri, până când ştii aceasta se numeşte o fractură "" de mentori?

Opinia mea este ca aurul este real pentru oameni organizarea de sesiuni de învăţare
pentru aceste instrumente.Faptul că nu biblioteca este livrat de-a lungul produsul WG
înseamnă că, de asemenea, eşti condamnat să modificaţi multe ori biblioteca dvs.
până când veţi afla toate Biblioteca trucuri Manager sau ...plătească pentru lecţii particulare.

pot găsi fişierele de mai sus pe Exp MG & DC fişierele de ajutor?

u nu poate obţine ghid al utilizatorului de a cere ajutor

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back